thumbnail
thumbnail
Medewerker APV & bijzondere wetten

(DASTwente) Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen & Noaberkracht

nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

Financieel-administratief
Sluit vandaag
Geen maximum
32 Overijssel

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

01-01-2023

Einddatum:

30-04-2023

Uren per week:

32
Wij zijn Noaberkracht Dinkelland Tubbergen. Een ondernemende en betrokken organisatie van twee gemeenten die waardevolle en duurzame effecten voor de samenleving wil bereiken. Onze samenleving heeft een grote ambitie en dit willen we graag als overheidspartners ondersteunen. Om maatschappelijke effecten te bereiken werken wij volgens de principes van doelsturing, project- en procesmanagement en programmamanagement.

Wij zoeken ter versterking van ons organisatieonderdeel Publieke dienstverlening, team APV & Bijzondere wetten, voor de duur van tenminste 4 maanden voor 24-32 uur per week een

Medewerker APV & bijzondere wetten

De werkzaamheden van het team bestaan uit het afhandelen van aanvragen op het gebied van de APV en bijzondere wetten. Wij begeleiden daar waar nodig aanvragers in het proces, denken in oplossingen en doen dit zonder de veiligheid uit het oog te verliezen. Voor het team zoeken we een collega die kan meedenken over en het schrijven van beleid(regels) op het vakgebied.

Wie ben jij?
Jij staat midden in de samenleving, bent verbindend, durft verantwoordelijkheid te nemen en kunt samenwerken. Als team organiseren we zelf ons werk en staan we gezamenlijk voor de kwaliteit van de inhoud en het proces en hier kun jij je steentje aan bijdragen.

Wat ga jij doen?
  • Je bent verantwoordelijk voor het afhandelen van aanvragen op het gebied van de APV en de bijzondere wetten, waaronder voornamelijk aanvragen om evenementenvergunning en alcoholwetvergunning.
  • Je hebt een rol en verantwoordelijkheid bij het continue verbeteren van de aanpak van de werkprocessen.
  • Je bent samen met je collega’s het aanspreekpunt voor het aandachtsgebied en fungeert als klankbord voor het bestuur, de organisatie en je directe collega’s.
Wat heb jij?
  • Je bent HBO opgeleid met bij voorkeur een juridische achtergrond.
  • Je hebt zeer recente ervaring en gedegen kennis op het betreffende vakgebied.
  • Je bent in staat om overstijgend te kunnen denken.
  • Je bent een teamplayer, je kunt je kennis en vaardigheden overdragen op je directe collega’s.
  • Je bent politiek sensitief en je weet wat er speelt in je (werk)omgeving.
Wat hebben wij?
Een baan in een organisatie die het echt anders wil doen. Je gaat werken op de Noaberkracht manier. Daarmee bedoelen we dat jij aangeeft hoe jij het beste kunt werken op basis van het principe: “je moet zijn daar waar je nodig bent”. Buiten de dagelijkse overlegmomenten werk je tijd- en plaats onafhankelijk. Je maakt afspraken over je aanwezigheid en bereikbaarheid. Uiteraard krijg je van ons de beschikking over moderne communicatiemiddelen.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker APV & bijzondere wetten die deze organisatie zoekt?