thumbnail
thumbnail
Adviseur Subsidies

(DASTwente) Gemeente Dinkelland, Gemeente Tubbergen & Noaberkracht

nicolaasplein 5, 7591 MA Denekamp, Nederland

Beleidsadvies
Sluit vandaag
Geen maximum
8 Overijssel

Publicatiedatum:

25-11-2022

Sluitingsdatum:

05-12-2022

Begindatum:

12-12-2022

Einddatum:

31-12-2023

Uren per week:

8
Wij zijn op zoek naar een:

Adviseur Subsidies
8 uur per week

Het verzoek is om een in de publieke sector gespecialiseerde consultant 1 dag per week te stationeren binnen de organisatie van Noaberkracht. 

Deze gespecialiseerde consultant voert vanuit de rol van subsidiecoördinator de volgende werkzaamheden uit:

Het proactief in kaart brengen van de subsidiemogelijkheden voor de organisatie van Noaberkracht. Het gaat hierbij dan o.a. om het opstellen van    screeningsdocumenten met alle denkbare subsidiemogelijkheden en de benodigde vervolgstappen;
Het uitvoeren van deskresearch, zoals het grondig bestuderen van projectplannen en het uitwerken van subsidiemogelijkheden;
Het voeren van screeningsgesprekken met de betrokken ambtenaren om tijdig de subsidiemogelijkheden in kaart te brengen;
Proactief meedenken met projecten en waar nodig helpen om projecten zo te kneden dat ze passen binnen de voorwaarden van de desbetreffende  subsidieregeling;
Het afhankelijk van de behoefte in samenwerking met een interne collega van Noaberkracht beheren van het Subsidieregister. Het gaat dan om het periodiek uitdraaien van overzichten en op basis hiervan sturen en adviseren inzake o.a. mogelijke subsidiekansen, rapportages en deadlines.
Continue vraagbaak voor allerhande subsidie gerelateerde zaken.
De volgende werkzaamheden zijn optioneel en maken formeel geen onderdeel uit van de opdracht van subsidiecoördinator voor 1 dag per week. De reden  hiervan is dat het niet mogelijk is om binnen de beschikbare tijd van 8 uur per week deze werkzaamheden uit te voeren. 
Het opstellen en aanvragen van subsidies voor concrete projecten;
Het financieel en administratief afronden van subsidieprojecten zoals het opstellen en indienen van tussen- en eindrapportages en einddeclaraties.


 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur Subsidies die deze organisatie zoekt?