thumbnail
thumbnail

Adviseur personeel en organisatie

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede, Nederland

Sluit over 3 dagen
Geen maximum
24 Overijssel

Begindatum:

20 jun 2024

Einddatum:

15 okt 2024

Uren per week:

24

Publicatiedatum:

7 jun 2024

Omschrijving van de opdracht
Energie krijgen door het werken in een dynamische organisatie, een omgeving waarin alle kaders nog niet zijn uitgezet. Soms is het nodig deze zelf te creëren. Jij weet hierin makkelijk je weg te vinden en ziet hier juist de uitdaging in.  Wegens het vertrek van een collega en een collega die later dit jaar met zwangerschapsverlof gaat, zijn wij op zoek naar een ervaren interim adviseur die ons team kan aanvullen en versterken.  
 

Wij bieden een interessante en uitdagende functie in een omgeving, waar mensen werken die goed zijn in wat ze doen, met veel expertise en collegialiteit. 
 
Wat ga je doen 
Jij bent de adviseur en sparringpartner voor de teamleiders en managers van de aan jou toegewezen afdelingen. Als HR-adviseur houd je je bezig met verzuim, werving & selectie, functioneren, (team)ontwikkeling en cao/arbeidsvoorwaarden. Verder: 

 • Coach je leidinggevenden in effectief leiderschap en teamontwikkeling; 

 • Signaleer je knelpunten en doe je voorstellen ter verbetering; 

 • Voel je je thuis in een grote organisatie als SamenTwente, in een informele cultuur.  

Jij gaat aan de slag voor de teams Kennispunt Twente, Bedrijfsvoering en Recreatieschap Twente.
Daarnaast met de projecten: ons functiewaarderingssystem HR21 en Duurzame Inzetbaarheid.

Wie ben jij? 
Jij levert graag een bijdrage leveren aan de ondersteuning van management en organisatie. Je bent resultaatgericht, ondernemend en staat stevig in je schoenen. Je bent energiek, assertief, hands-on, hebt humor en legt makkelijk contact. Je kan makkelijk schakelen tussen de verschillende afdelingen en diversiteit in werkzaamheden en op verschillende niveaus. 

Het team 
Je wordt onderdeel van ons team HR, dat bestaat uit (strategisch) adviseurs, consulenten, een recruiter en een teamleider. We hebben een vernieuwde visie ontwikkelt waarbij de focus voor het team ligt op mens, organisatie & leiderschap. Ook is recent de HR strategie SamenTwente voor de komende vier jaar vastgesteld, die het kader vormt voor de verdere ontwikkeling van deze drie thema’s.  

Wie zijn wij 
SamenTwente is de overkoepelende organisatie van 3 professionele uitvoeringsorganisaties: de Gemeentelijke Gezondheidsdienst Twente (GGD Twente), Veilig Thuis Twente (VTT) en de Organisatie voor Zorg en Jeugdhulp in Twente (OZJT). 
Elk van de 3 organisaties heeft binnen het verband van SamenTwente haar eigen positie, identiteit en herkenbaarheid. Kennispunt Twente, Samen14 en Twentse Koers zijn als gast in onze organisatie ondergebracht. 

Eisen/wensen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding (eis).

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woonwerk). (eis)

 • Bij eventuele gunning wordt er op verzoek van Opdrachtgever een VOG aangevraagd voor de kandidaat, (eventuele) kosten worden niet door Opdrachtgever vergoed (eis)

 • De kandidaat heeft minimaal 5 jaar ervaring als HR adviseur bij een overheidsinstelling (eis)

 • De kandidaat heeft minimaal 1 jaar kennis en ervaring opgedaan met projecten voor duurzame inzetbaarheid. (eis)

 • Ervaring binnen decentrale overheid en gezondheidszorg (eis).

 • Ervaring met functiewaarderingssysteem HR21.

 • Ervaring met het thema Duurzame Inzetbaarheid.

 • Per 20 juni 2024 beschikbaar.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.

Documenten:

Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur personeel en organisatie die deze organisatie zoekt?