thumbnail
thumbnail
Adviseur personeel en organisatie

Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede, Nederland

Sluit over 7 dagen
Geen maximum
16 Overijssel

Begindatum:

7 jun 2023

Einddatum:

31 dec 2023

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

26 mei 2023

SamenTwente werkt aan het continu verbeteren van de organisatie. Dat geldt ook voor het HR-beleid en uitvoering. Het kader voor deze verbetering is onze HR Strategie. Onderdeel van die strategie is het moderniseren van het HR-instrumentarium. Onder andere de reiskostenregeling en ons functiehuis gaan we vernieuwen: 

  • De huidige reiskostenregeling kent een aantal ongewenste effecten en sluit niet meer aan bij recente ontwikkelingen (oa kosten dienstreizen en hybride werken); 

  • Het functiewaarderingssysteem is verouderd en wordt niet meer onderhouden. Ook sluit deze niet meer aan bij de huidige wensen en verwachtingen. We hebben inmiddels besloten over te stappen naar HR21. 

De opdracht 

Je gaat in deze periode bezig met deze twee projecten. Je wordt projectleider voor de nieuwe reiskostenregeling en verzorgt de implementatie hiervan. In die rol houd jij je onder andere bezig met: 

  • Begeleiden proces nieuwe reiskostenregeling 

  • Inhoudelijk adviseren 

  • Opstellen van varianten en de doorberekening daarvan organiseren 

  • Overleg met medezeggenschap en advisering directie 

  • Stukken voorbereiden voor besluitvorming (bestuur, management en medezeggenschap) 


Voor het project HR21 wordt je onderdeel van de projectgroep en fungeer je als linking Pin tussen het extern bureau dat de feitelijke uitvoering verzorgt en onze organisatie. Je faciliteert en organiseert vanuit de inhoud bij het opstellen van een nieuw functieboek en levert een bijdrage aan de uitvoering van het communicatieplan. Wanneer nodig bereid je stukken voor, ter besluitvorming voor het bestuur, management en medezeggenschap.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur personeel en organisatie die deze organisatie zoekt?