Organisaties / (DAS Twente) Samen Twente
Samen Twente
Nijverheidstraat 30, 7511 JM Enschede, Nederland
Overijssel
Werk als zzp'er bij Samen Twente, een dynamische gemeente in het oosten van Nederland. Met ruim 600.000 inwoners biedt deze grote organisatie volop inhuuropdrachten. Ontdek de unieke mix van stedelijke en landelijke omgevingen die jou als freelancer inspireren.

Over Samen Twente

Samen Twente is een toonaangevende organisatie gevestigd in het prachtige oosten van Nederland. Als zzp'er heb je hier de mogelijkheid om te werken in een gemeente met een rijke geschiedenis en een bloeiende economie. Met meer dan 600.000 inwoners biedt Samen Twente een breed scala aan inhuuropdrachten die aansluiten bij jouw expertise.

Wat werken bij Samen Twente zo bijzonder maakt, is de unieke mix van stedelijke en landelijke omgevingen. Van bruisende steden tot idyllische dorpen, je zult je altijd geïnspireerd voelen door de diversiteit van de regio. Bovendien staat Samen Twente bekend om haar gastvrijheid en saamhorigheid. De Twentse mentaliteit is er een van hard werken, nuchterheid en een sterke gemeenschapszin. Je zult merken dat deze kenmerken ook terug te vinden zijn in de werksituatie bij Samen Twente.

Als zzp'er bij Samen Twente kun je rekenen op een professionele en ondersteunende werkomgeving. De organisatie hecht veel waarde aan persoonlijke groei en ontwikkeling. Er zijn volop mogelijkheden voor trainingen en cursussen om je vaardigheden uit te breiden en te verbeteren. Bovendien stimuleert Samen Twente een goede werk-privébalans, zodat je als zzp'er de ruimte hebt om te genieten van al het moois dat de regio te bieden heeft.

De kernwaarden van Samen Twente vormen de basis van het werk dat zij verrichten. Integriteit, betrouwbaarheid en transparantie staan hoog in het vaandel. Samenwerken is een essentieel onderdeel van de cultuur binnen de organisatie. Samen Twente gelooft in de kracht van het bundelen van talenten en het delen van kennis om tot de beste resultaten te komen. Als zzp'er zul je worden gewaardeerd om jouw expertise en inbreng.

Wat werken bij Samen Twente extra bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap. Als zzp'er kun je meewerken aan projecten die direct impact hebben op de levens van de inwoners van Samen Twente. Of het nu gaat om het verbeteren van infrastructuur, het bevorderen van duurzaamheid of het ondersteunen van sociaal-maatschappelijke initiatieven, jouw werk draagt bij aan het welzijn van de regio.