thumbnail
thumbnail

Communicatieadviseur Kanaal Almelo-De Haanrik

Manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
6 Overijssel

Begindatum:

26 feb 2024

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

6

Publicatiedatum:

9 feb 2024

COMMUNICATIEADVISEUR KANAAL ALMELO-DE HAANRIK
Voor het dossier Kanaal Almelo-De Haandrik zoeken wij een communicatieadviseur met lokale kennis en lokale wortels die onze projectleider kan adviseren en ondersteunen op het gebied van de communicatie. Je beschikt over specifieke communicatiekennis m.b.t. een project als Kanaal Almelo-De Haandrik. Je kent het kanaal en bent op de hoogte van de ins en outs van dit dossier. Bij voorkeur kom je uit de buurt of heb je werkervaring in en om Twenterand. Je spreekt de taal van de lokale bevolking.

De nadruk ligt op begeleiding van de projectleiding. Verder bekommer je je onder meer om de communicatie met omwonenden van het kanaal en met belangengroepen, om het organiseren van inwonersbijeenkomsten, het geven van communicatieadvies aan projectleider en de bestuurder en om het afhandelen van persvragen en contacten met andere stakeholders in het dossier.

Eisen

  • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (oa all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon-werk en evt fee kosten)

  • Bij eventuele gunning wordt er op verzoek van Opdrachtgever een VOG aangevraagd voor de kandidaat, (eventuele) kosten worden niet door Opdrachtgever vergoed.

  • De kandidaat heeft ervaring als assistent (rechterhand) van een projectleider in een vergelijkbaar project.

  • De functie wordt uitgevoerd op basis van een gezagsverhouding. Er is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Vrije vervanging is niet mogelijk. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er. Kandidaten die voor deze opdracht in aanmerking willen komen dienen zich te laten detacheren of in loondienst te zijn via een detacheringsbureau of adviesbedrijf, die dan de offerte indient.*

Wensen

  • De kandidaat heeft recente kennis en ervaring met het sociale landschap van regio Twente.

  • De kandidaat heeft kennis en ervaring met de pers te woord staan en de onderlinge relaties te onderhouden.

  • De kandidaat heeft kennis en ervaring met het coördineren van de communicatie lijnen en heeft aantoonbare ervaring met het verzorgen van offline én online communicatie, zoals nieuwsbrieven, bewonersavonden en sociale mediaberichten.

  • De kandidaat heeft ervaring met projecten die op weerstand stuiten en/of met ingewikkelde vraagstukken met veel verschillende stakeholders.

  • De kandidaat heeft ervaring om directe contact te hebben en onderhouden met de doelgroep. Denk hier aan de inwoners van de regio

  • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatieadviseur Kanaal Almelo-De Haanrik die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.