Organisaties / (DAS Twente) Gemeente Twenterand
Gemeente Twenterand
Manitobaplein 1, 7671 GS Vriezenveen, Nederland
Overijssel
Op zoek naar een nieuwe inhuuropdracht? Werk als zzp'er bij Gemeente Twenterand, gelegen in het prachtige Overijssel. Met ruim 33.000 inwoners biedt deze middelgrote gemeente volop kansen. Ontdek het kenmerkende karakter van werken bij deze organisatie en laat je inspireren!

Over Gemeente Twenterand

Gemeente Twenterand, gelegen in het prachtige Overijssel, is een aantrekkelijke werkbestemming voor zzp'ers die op zoek zijn naar nieuwe inhuuropdrachten. Met ruim 33.000 inwoners heeft deze middelgrote gemeente een dynamische werkomgeving te bieden.

Als zzp'er bij Gemeente Twenterand werk je in een organisatie die bekend staat om haar betrokkenheid bij de lokale gemeenschap. De gemeente zet zich in voor de belangen en behoeften van haar inwoners en streeft naar een optimale leefbaarheid en kwaliteit van leven. Dit betekent dat jouw werk direct impact heeft op het welzijn en de ontwikkeling van de gemeente en haar inwoners.

Binnen de organisatie heerst een open en collegiale werksfeer. Je maakt deel uit van een team van professionals die samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. Er is ruimte voor eigen initiatief en creativiteit, en er wordt gestimuleerd om mee te denken en bij te dragen aan vernieuwing en verbetering.

Kernwaarden zoals betrouwbaarheid, betrokkenheid en resultaatgerichtheid vormen de basis van het werken bij Gemeente Twenterand. Er wordt gestreefd naar transparante communicatie, waarbij openheid en eerlijkheid hoog in het vaandel staan. Ook is er aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei, met diverse mogelijkheden voor training en opleiding.

Wat werken bij Gemeente Twenterand extra aantrekkelijk maakt, is de combinatie van een dynamische werkomgeving met de rust en ruimte van het landelijke Overijssel. Je kunt genieten van prachtige natuur, pittoreske dorpjes en een gezellige gemeenschap. Bovendien biedt de gemeente een goede balans tussen werk en privé, met flexibele werktijden en mogelijkheden voor thuiswerken.

Of je nu als zzp'er aan de slag gaat binnen het sociale domein, ruimtelijke ordening, burgerzaken of een ander vakgebied, Gemeente Twenterand biedt diverse interessante mogelijkheden. Je kunt bijdragen aan projecten en vraagstukken die van direct belang zijn voor de lokale samenleving.

Kortom, werken bij Gemeente Twenterand als zzp'er biedt jou de kans om impact te hebben op de gemeenschap, in een organisatie die betrokkenheid, openheid en resultaatgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Combineer dit met de prachtige locatie in Overijssel en de goede balans tussen werk en privé, en je hebt een aantrekkelijke bestemming voor je nieuwe inhuuropdracht gevonden.