thumbnail
thumbnail

Adviseur communicatie

Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Overijssel

Begindatum:

15 apr 2024

Einddatum:

31 jul 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

4 apr 2024

Functieprofiel
We zoeken een allround communicatieadviseur met een brede blik. Je bent als adviseur verantwoordelijk een tweetal projecten; het interne project overgang naar Microsoft 365 en het Singelpark Oldenzaal met alle bijbehorende communicatieve vraagstukken en uitingen naar buiten.  Je bent in staat om projecten te leiden in de brede range van het werkveld van communicatie. Je schakelt makkelijk tussen strategie en uitvoering. 

Projecten
Het interne project “Microsoft 365”, deze transitie is een grote verandering voor de gebruikers binnen de gemeente Oldenzaal, De komende maanden gaan we binnen de gemeente Oldenzaal druk aan de slag met de verdere implementatie van Microsoft 365. Dit betekent dat er op den duur veel (op een positieve manier) zal veranderen in de werkwijze waarbij de interne communicatie van groot belang is.

Project Singelpark, de ambitie is om van het Singelpark een stadspark te maken waarin de geschiedenis zichtbaar is, waar u kunt wandelen, spelen of even kunt zitten en kunt genieten van het groen en water. Het park helpt de binnenstad daarnaast bij de klimaatopgave: bij veel regen kan het park het te veel aan water opvangen, bij extreme warmte kan het park verkoelend werken.
Hierbij zijn enkele vraagstukken. Hoe blijven we als gemeentelijke organisatie zo goed mogelijk in contact met onze inwoners en onze partners? Welke digitale, offline en interactiekanalen gebruiken we? Hoe zorgen we ervoor dat betrokkenen op het juiste moment inbreng kunnen leveren? Welke informatie moet op welk moment voor wie beschikbaar zijn?

Ga maar uit van een baan met - op z'n zachtst gezegd - veel variatie. Een baan die een beroep zal doen op je allround communicatiekennis en -capaciteiten. Een baan waarin je jezelf voortdurend kunt uitdagen in een veranderende samenleving en een meebewegende organisatie.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Adviseur communicatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.