thumbnail
thumbnail
Solution architect (Microsoft)

Burgemeester Van Der Dussenplein 1, 7551 EB Hengelo, Nederland

ICT
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
4 Overijssel

Publicatiedatum:

15-03-2023

Sluitingsdatum:

20-03-2023

Begindatum:

01-04-2023

Einddatum:

30-09-2023

Opdrachtomschrijving

Wij zijn op zoek naar een Azure Solution Architect. Als Azure Solution Architect adviseer en ondersteun je onze IT-strateeg en Solution Architect. Onze eindgebruikers zijn je collega's.

Jij bent een kennisbron en weet wat de mogelijkheden zijn van het Microsoft platform (zowel op het gebied van soft- als hardware). En als je iets onbekend is dan ga je op onderzoek uit. Je denkt mee met beheerder/eigenaar van het platform en de business en adviseert over oplossingen en risico’s. Je weet wat de grenzen zijn van de diverse apps, wat de standaard is en bent op de hoogte van recente ontwikkelingen. We zoeken een pro-actief persoon die de organisatie durft in te gaan. Vragen durft te stellen en enthousiasme uitstraalt.

Het team waarin je terecht komt bestaat uit een IT-strateeg die verantwoordelijk is voor IT-architectuur in het algemeen en een solution architect die nog nieuw in deze functie zit. Je adviseert en zorgt dat belangrijke keuzes tijdig en met een juiste onderbouwing op de agenda komen, zodat de stuurgroep bewust keuzes kan maken.

Dit doe je enerzijds door je directe collega's ondersteuning te bieden maar anderzijds door de organisatie mee te nemen in de mogelijkheden die het Azure-platform te bieden heeft.

Wij vragen een ervaren architect die in staat is kennis over te brengen en daarnaast in staat is om technische ondersteuning te bieden binnen het beheer team. Denk hierbij aan het continue toetsen van de reeds opgezette architectuur principes.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Solution architect (Microsoft) die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.