thumbnail
thumbnail

Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling

Bunnik

Singelpark 1, 3984 NC Odijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
16 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 jan 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

11 jun 2024

Organisatie
Gemeente Bunnik is een veelzijdige en ambitieuze gemeente die zich graag als een krachtige partner opstelt in regionale netwerken. Al onze medewerkers leveren hun bijdrage aan de Bunnikse kwaliteit in een groene, gezonde en slimme regio. Dat doen wij aan de hand van het collegeprogramma ‘Bunnik bouwen voor elkaar’ waarin voor de komende jaren de belangrijkste opgaven voor gemeente Bunnik staan geformuleerd.

Werken bij gemeente Bunnik betekent steengoed zijn in je vak. We worden geïnspireerd en uitgedaagd door de rol van de lokale overheid in het midden van de samenleving. We durven nieuwe wegen te bewandelen, houden van aanpakken en kunnen snel inspelen op relevante geluiden in onze samenleving. In dialoog zoeken we naar oplossingen. Dat doen we met inwoners, ondernemers en de partners in de regio.

Opdracht
Je begeleidt ruimtelijke procedures. Het accent ligt op het begeleiden vaneen aantal lopende woningbouwinitiatieven. Je begeleidt deze projecten en bewaakt de planning, voortgang en het budget en stelt voortgangsrapportages op. Je geeft daar waar nodig relevant, planologisch beleidsadvies. Je stemt met relevante disciplines binnen de eigen en externe organisaties af en neemt actief deel aan relevante overleggen. Je bent gesprekspartner voor het MT en bestuur en collega’s en geeft daarbij adviezen over ruimtelijke procedures.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo niveau;
2. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als Beleidsmedewerker Ruimtelijke ordening

Gunningscriteria (weging)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in juridische, planologische of bouwkundige richting (20 punten);
4. Aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur op het gebied van ruimtelijke ordening bij een kleinere gemeente (max 25.000 inwoners) (35 punten);
5. Aantoonbare kennis van de WRO, Omgevingswet, Wabo, Awb en overige relevante wet- en regelgeving opgedaan door een opleiding/cursus of relevante werkervaring (Duidelijk benoemd in het CV) (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het zaaksysteem Mozard (5 punten);
7. Een door de kandidaat geschreven motivatie toegeschreven op de functie van beleidsmedewerker RO bij de gemeente Bunnik (20 punten).

Competenties

  • Je bent klant-, resultaat- en kwaliteitsgericht;

  • Je bent accuraat;

  • Je bent bekend met digitaal werken;

  • Je bent sociaal- en communicatief vaardig, zowel mondeling, als schriftelijk;

  • Je bent creatief in het vinden van oplossingen en past dit ook toe;

  • Je denkt en werkt in oplossingen en/of mogelijkheden;

  • Je kan goed zelfstandig werken, maar je bent daarnaast ook een netwerker, zowel binnen de organisatie als daarbuiten, ofwel je bent in staat verbindingen te leggen;

  • Je bent organisatie- en bestuurlijk sensitief en werkt graag samen;

  • Je bent besluitvaardig, je stelt prioriteiten en je werkt gestructureerd;

  • Je bent integer en bereid een integriteitsverklaring te ondertekenen.

Functieschaal
De functieschaal op basis van CAR UWO is vastgesteld op 10.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt flexibel vervuld, dat wil zeggen in nader overleg met elkaar worden de werkdagen bepaald.

Planning
De gesprekken worden fysiek of digitaal gevoerd en zijn bij de gemeente gepland op woensdag 19 juni 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 17 juni 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er
De aanbestedende dienst kan om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 of per mail via sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker Ruimtelijke Ontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.