thumbnail
thumbnail
HR Adviseur

Avri

Heistraat 47, 4909 BD Oosteind, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 90,00
30-32 uur Noord-Brabant

Begindatum:

1 nov 2023

Einddatum:

30 jun 2024

Uren per week:

30-32 uur

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Als HR adviseur beweeg je je tussen strategische, tactische en operationele werkzaamheden. Jij bent de advies-sparringpartner voor de leidinggevende als het gaat om HR en organisatievraagstukken. Omdat je feilloos weet wat er speelt op de werkvloer en in jouw vakgebied, signaleer je kansen, knelpunten en initieer je acties en verbetertrajecten. Ook draag je samen met je collega’s bij aan de doorontwikkeling en implementatie van ons brede HR-beleid. Denk o.a. aan HR 21, strategisch personeelsplanning, verzuim en organisatieklimaat. Je ziet wat er vandaag moet gebeuren op HR gebied, maar je kijkt ook vooruit. 

Je kan zelfstandig klussen oppakken en in projecten ben je de projectleider of participeer je in werkgroepen. 

 

Wie ben jij? 

  • Een afgeronde HBO Personeelsmanagement opleiding aangevuld met een studie loopbaanbegeleiding en realisatiemanagement. 
    ?

  • Ervaring met projectmanagement en verandertrajecten; 

  • Ca 7-12 jaar werkervaring;  

  • Ervaring hebt met de aandachtsgebieden, HR21, arbeidsmarktcommunicatieplannen en strategische personeelsplanning is een vereiste;

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de HR Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.