thumbnail

Beleidsadviseur

(Talentenregio) Gemeente Deventer

Grote Kerkhof 4, 7411 KT Deventer, Nederland

ACTIEF

Publicatiedatum:

15-01-2022

Sluitingsdatum:

24-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

30-04-2022

Uren per week:

32
-
32 Overijssel

De gemeente Deventer zet zich samen met de veiligheidspartners in voor een veilige gemeente onder het motto ‘Werken aan een veilig, rechtvaardig en weerbaar Deventer'. Als beleidsadviseur veiligheid bij de gemeente Deventer kun jij het verschil in maken. Het veiligheidsbeleid in Deventer is onderverdeeld in vier thema’s. De vier thema’s zijn: ondermijnende criminaliteit en weerbaarheid, zorg en veiligheid, drugs en digitale criminaliteit. Daarnaast blijven we werken aan ons veiligheidsfundament, voor zaken als woninginbraken, sociale veiligheid en overlast in wijken en veilig uitgaan.

Omschrijving opdracht
Binnen het programma Veiligheid zoeken wij tot 1 mei een beleidsadviseur veiligheid ter overbrugging van de invulling van een vacature. Binnen deze opdracht heb jij de focus op drugsbeleid. Je bent verantwoordelijk voor beleidsontwikkeling en (juridische) advisering op dit gebied aan de burgemeester en je voert regie op de uitvoering ervan. Verder stel je een startnotitie prostitutiebeleid op, houd je je bezig met handhaving en preventie van de alcoholwet en ben je contactpersoon voor de horeca. Natuurlijk ben je aanvullend breed inzetbaar op het gehele domein van openbare orde en veiligheid en breng je inhoudelijke kennis mee die je graag deelt met de andere adviseurs .

Omschrijving kandidaat
• Afgeronde juridische WO-opleiding 
* Minimaal 3 jaar werkervaring als adviseur veiligheid binnen de overheid.
• Je bent in staat om te werken op zowel bestuurlijk tot operationeel niveau
• Je durft je kritisch op te stellen en je beschikt over uitstekende adviesvaardigheden (zowel mondeling als schriftelijk).
• Je wekt vertrouwen bij je gesprekspartners: van bestuurders, netwerkpartners en collega’s tot inwoners en ondernemers.
• Je bent analytisch, communiceert helder en bent initiatiefrijk.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur die deze organisatie zoekt?