thumbnail
thumbnail

Communicatieadviseur

ZonMw

Laan van Nieuw Oost-Indië 334, 2593 CE Den Haag, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
28 tot 36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

28 tot 36

Publicatiedatum:

18 mrt 2023

Let Op!
De opdracht is voor de eerste paar maanden 28 uur per week. Na enkele maanden kan de opdracht eventueel worden uitgebreid naar 36 uur.

In eerste instantie zal de omvang van de opdracht gemiddeld 28 uur per week bedragen, maar dit kan later worden uitgebreid naar maximaal 36 uur per week. Dit gaat in overleg en wederzijds goedvinden.

Organisatie ZonMw
ZonMw is de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorginnovatie. Wij werken op het snijvlak van onderzoek, beleid en praktijk aan een zo goed mogelijke gezondheid van mensen in Nederland. We stimuleren en financieren onderzoek, ontwikkeling en implementatie. De hoofdopdrachtgevers van ZonMw zijn het ministerie van VWS en de Nederlandse Organisatie voor Wetenschappelijk Onderzoek (NWO). Zie ook onze site www.zonmw.nl. We zijn centraal gelegen in Den Haag, werken in een modern kantoorgebouw en zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer. We zoeken communicatie ondersteuning op twee gebieden:

Met open Science wordt wetenschap toegankelijk gemaakt voor wetenschappers, burgers en ondernemers. Samenwerken en kennis uitwisselen staan hierbij centraal. Het doel is om de kwaliteit en impact van wetenschappelijk onderzoek te vergroten. Voor deze opdracht zoeken we naar een communicatieadviseur voor de pijlers FAIR data & Open Access en Participatie & Citizen Science.

Implementatie en Onderwijs.
Een van de speerpunten in het ZonMw beleidsplan is investeren in het gebruik en toepassen van kennis. Kennis uit onderzoek heeft pas echt impact wanneer het in de praktijk wordt gebruikt. Om dit te bereiken zetten we in op de inbedding van de thema’s onderwijs, leren en professionaliseren binnen de drie hoofdtaken van ZonMw: programmeren, impact versterken en signaleren. ZonMw werkt daarnaast al meer dan 20 jaar aan implementatie van kennis uit gefinancierde projecten en de noodzaak om dit te doen is meer dan actueel.

Opdracht
We zijn op zoek naar een communicatieadviseur die in nauwe afstemming met de inhoudelijke collega’s zorg draagt voor de communicatie rond deze onderwerpen. We zoeken een ervaren en energieke communicatieadviseur die op tactisch/strategisch niveau kan acteren en tegelijkertijd ook uitvoerend aan de slag gaat.

Minimumeisen / knock-outcriteria
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;
2. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als communicatieadviseur;
3. Uurtarief maximaal € 90,- exclusief BTW/ inclusief reiskosten woon-werk verkeer en fee Flextender;
4. Uiterlijk beschikbaar per 1 mei;

Gunningscriteria (totaal 100 punten)
5. Minimaal 8 jaar werkervaring als communicatieadviseur (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het ontwikkelen van communicatiemiddelen, zoals het schrijven van teksten, ontwikkelen van flyers en posters (20 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met het zelfstandig uitvoeren van communicatieprojecten (20 punten);
8. Aantoonbare kennis van en affiniteit met de wereld van medisch onderzoek en gezondheidszorg (10 punten);
9. Aantoonbare werkervaring met overheid communicatie opgedaan door werkervaring als communicatieadviseur binnen de overheid (10 punten);
10. Een afgeronde communicatieopleiding op minimaal hbo bachelor niveau (10 punten).

Competenties:

 • Verbinder;

 • Creatief;

 • Resultaatgericht;

 • Proactief;

 • Organisatiesensitief;

 • Digitaal vaardig;

 • Stressbestendig.

CV-richtlijnen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands. Uit het CV dient duidelijk naar voren te komen waarom de kandidaat geschikt is voor deze functie.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht €2,50 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

Werkdagen
De werkdagen worden in overleg bepaald. Het betreft geen vast aantal uren per week. De uren zullen in afstemming flexibel over de maanden ingezet worden. In eerste instantie zal de omvang van de opdracht gemiddeld 28 uur per week bedragen, maar dit kan later worden uitgebreid naar maximaal 36 uur per week.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op woensdagochtend 29 maart. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 28 maart 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • ZonMw verzoekt tot het ondertekenen van een geheimhoudingsverklaring;

 • ZonMw verzoekt tot het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag;

 • Voorafgaande het selectiegesprek kan een casus verstuurd worden ter voorbereiding.

 • ZonMw verzoekt om bij je reactie aan te geven of je een voorkeur hebt voor een van de onderwerpen.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Communicatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.