thumbnail
thumbnail

Toezichthouder

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€85
36 Zuid-Holland

Begindatum:

15 aug 2024

Einddatum:

15 aug 2025

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Afdeling
De afdeling Stadsbeheer heeft als missie: “Samen aan de kwaliteit van de stad werken”. Stadsbeheer zorgt samen met de Zoetermeerders voor de kwaliteit van de leefomgeving en de duurzame instandhouding en onderhoud van de openbare ruimte in een door de Raad vastgestelde kwaliteit en tegen de laagst mogelijke maatschappelijke kosten. 
Stadsbeheer is binnen de directie Stad de integrale beheerorganisatie die verantwoordelijk is voor het beleid, de programmering en (de regie op) de uitvoering van alle activiteiten die nodig zijn voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte. 
Stadsbeheer levert dagelijks een grote verscheidenheid aan diensten en producten: van boomverzorging tot straatvegen, van openbare verlichting tot rioolbeheer. 
Stadsbeheer doet dit voor alle mensen die in Zoetermeer wonen, werken of de stad bezoeken.

Team Ontwerp & Realisatie is een ambitieus  team. Team O&R is betrouwbaar in het nakomen van afspraken en is “gewoon” goed in het leveren van ingenieursdiensten voor onze interne opdrachtgevers. Wij staan voor het maatschappelijk belang om samen met betrokken partijen een hoogwaardige en toekomstbestendige leefomgeving te creëren in Zoetermeer.

Opdracht
De opdracht voor Toezicht houder is opgedeeld in het toezichthouder kabels en leidingen en toezichthouder projecten o.a. Centraal Park. Hieronder een omschrijving van de werkzaamheden.

Toezichthouder Kabels & Leidingen 
Als toezichthouder kabels en leidingen hou je toezicht of de werkzaamheden in de ondergrond conform de voorwaarden van de vergunningen of instemmingen worden uitgevoerd door geheel Zoetermeer. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse vastlegging. Je werkt hierbij nauw samen met de vergunningverlener. Dankzij jou wordt de openbare ruimte weer opgeleverd overeenkomstig de vooropname, worden meldingen, storingen, vragen en klachten adequaat afgehandeld. De constateringen van buiten neem je mee naar binnen en leg je vast in het programma MOOR (Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte). Hiernaast staat veiligheid en dienstverlening boven aan de prioriteitenlijst. De uren op toezicht kabels en leidingen zullen gedurende de looptijd variëren tussen de 16 en 36 uur afhankelijk van de vraag van projecten.

**Toezichthouder Projecten waarvan o.a. Project Centraal Park**
Het programma Binnenstad visie 2040 is 1 van de verschillende gebiedsontwikkelingen van de gemeente Zoetermeer. Het programma Binnenstad bestaat uit 9 deelgebieden.

Voor het deelgebied 6B (Dobbe) – project Centraal Park is een ruim ervaren senior toezichthouder nodig. Binnen het bouwteam “Centraal Park” lever je een belangrijke bijdrage om de afgesloten bouwteamovereenkomst tot een goed eind te brengen.

Je houdt toezicht op de bouwplaats of het conform contract wordt gerealiseerd. Je werkt hierbij intensief samen met de senior directievoerder en omgevingsmanager. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse vastlegging (dagrapport) of het door de aannemer laten opstellen van de wekelijkse logboek.

Gezien de locatie van het werkgebied krijg je te maken met een uitdagend maatschappelijk belang. Je krijgt geregeld te maken met diverse interne (gemeente Zoetermeer) en externe stakeholders (bewoners, ondernemers, e.d.).

In tegenstelling tot de overige deelgebieden van het programma Binnenstad, bevinden zich binnen het deelgebied 6B geen woningbouw opgaven. De beoogde werkzaamheden van het project Centraal Park zijn hoofdzakelijk civieltechnisch van aard. Meer informatie over het project Centraal Park is te vinden op de website van de Binnenstad: www.binnenstad-zoetermeer.nl

Het project Centraal Park bestaat uit 2 hoofdprocessen, een bouwteam fase en de realisatiefase.

Tijdens de bouwteam fase zal in samenwerking met de aannemer het ontwerp op een aantal onderdelen verder worden geoptimaliseerd. De optimalisatie moet vervolgens worden goedgekeurd door de assetspecialisten van de gemeente. De realisatiefase spreekt voor zich.

De uitgangspunten Centraal Park voor de invulling van de functie senior toezichthouder is als volgt:

Lid van het bouwteam:

-   Periode vanaf  medio augustus 2024 tot eind september 2024 (max 9 weken);
-   Inzet gemiddeld 4 uur per week.

Realisatie fase:

-   Fase 1, vanaf 4 november 2024 (harde deadline) tot en met februari 2025;
-   Fase 2, vanaf november 2025 tot en met februari 2026;
-   Voor beide fasen is de benodigde inzet gemiddeld 20 uur per week.

Vereisten / knock-out criteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij.);
2. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van Civiele Techniek/ grond- weg en waterbouw of cultuurtechniek;
3. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 15 jaar met UAV en bouwteams;
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als toezichthouder bij een overheid op integrale projecten in de openbare ruimte;
5. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als toezichthouder kabels en leidingen in de openbare ruimte;
6. In het bezit van certificaat VCA-VOL  (Maak dit duidelijk aantoonbaar in de CV);
7. In het bezit van Rijbewijs B (Maak dit duidelijk aantoonbaar in de CV)

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
8. Minimaal 5 projecten begeleid als toezichthouder in een bouwteam constructie of UAV-GC contract (maak dit duidelijk aantoonbaar in de CV) (20 punten);
9. Minimaal 15 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 20 jaar als toezichthouder met de verantwoordelijkheid om toe te zien dat het project zodanig gerealiseerd wordt dat het aan de kwaliteit van de uitvraag voldoet.  (10 punten);
10. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als toezichthouder bij een project in de openbare ruimte binnen een complexe omgeving (omgevingsmanagement, vergunningen) (20 punten);
11. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als toezichthouder kabels en leidingen bij een project in de openbare ruimte. (20 pnt);
12. Kennis van het programma MOOR (Meldpunt Opbrekingen Openbare Ruimte) (10 punten);
13. Werkervaring met Telecomwet, de AVOI en de CROW (Maak dit duidelijk aantoonbaar in de CV) (10 punten);
14. Uurtarief t/m € 85;  incl. reiskosten / fee Flextender en excl. btw (10 punten).
(N.B Voor kandidaten met aantoonbare ervaring breder dan genoemde functietaken kan in een persoonlijk gesprek afgeweken worden van de hierboven genoemde uurtarieven).

Competenties

  1. Resultaatgericht;

  2. Sterke communicatievaardigheden;

  3. Proactief in samenwerken en organiseren.

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in Schaal 9.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt uitgevoerd op de volgende werkdagen: Maandag tot en met vrijdag.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 19 juli 2024 van 14:00 uur tot 16:00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 17 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag

Voor de zzp´er

  • Een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Toezichthouder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.