thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur Opvang en Integratie

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€112
32 tot 36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 aug 2025

Uren per week:

32 tot 36

Publicatiedatum:

10 jul 2024

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen.

Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de misse waar wij voor gaan!

Het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving maakt samen met het team Openbare Orde en Veiligheid onderdeel uit van de afdeling Veiligheid, Vergunningen en Handhaving. Voor de afdeling geldt dat er sprake is van korte lijnen en een fijne collegiale sfeer, waarbij collega’s voor elkaar klaar staan en elkaar helpen. 

Opdracht
Als senior jurist vergunningen zorg jij bij ingewikkelde en bestuurlijk gevoelige materie binnen het team Vergunningen, Toezicht en Handhaving voor de feilloze juridische uitvoering, ondersteuning en advisering. Het gaat dan met name om Omgevingswet- en Apv-vergunningen. Je neemt zelf de regie in de afstemming met betrokken partijen. Je behandelt bezwaar- en beroepschriften en vertegenwoordigt het bevoegd gezag in overleggen en in procedures. Dat doe je in samenwerking met je collega’s van het cluster Juridische Zaken en Beleid. Voor je collega’s van het cluster Vergunningen ben je een echte sparringpartner. Zij luisteren graag naar jouw adviezen over de uitvoerbaarheid van regels bij het verlenen van een vergunning. Ook het bestuur laat zich graag door jou adviseren bij (complexe) politiek-bestuurlijke projecten.

Vereisten / knock-out criteriate
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden niet 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever. (Dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende partij;
2. Minimaal drie jaar werkervaring als senior vergunningjurist in de afgelopen vijf jaar binnen de gemeentelijke overheid;
3. Beschikbaarheid op woensdagavond (i.v.m. eventuele zittingen bezwaarschriftencommissie);
4. Minimaal een afgeronde hbo Nederlands recht;
5. Aantoonbare werkervaring met het zaaksysteem PowerBrowser (benoem duidelijk in het cv waar deze werkervaring is opgedaan);

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
6. Minimaal een afgeronde wo opleiding Nederlands recht (25 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als jurist omgevingsrecht bij een gemeentelijke instelling (25 punten);
8. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met bezwaarprocedures binnen een gemeentelijke organisatie (benoem dit duidelijk in het cv) (15 punten);
9. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het behandelen van aanvragen omgevingsvergunning volgens de Omgevingswet (20 punten);
10. Een maximum uurtarief van € 112,- exclusief btw en inclusief Fee Flextender en reiskosten woon-werk verkeer (15 punten).

Competenties
- Omgevingsbewust;
- Creatief (denken in mogelijkheden) en oplossingsgericht;
- Goed organiserend vermogen;
- Daadkrachtig;
- Flexibel;
- Onder druk kunnen presteren.

Functieschaal 
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11 (nieuwe structuur).

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: maandag t/m vrijdag. 

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 23 juli 2024 van 15:00 uur tot 16:30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 22 juli 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • Een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) is een vereiste;

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 / hibo.abdi@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Hibo Abdi
Hibo Abdi
Opdracht Adviseur

Ben jij de Beleidsadviseur Opvang en Integratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.