thumbnail
Allround functioneel beheerder AFAS-Profit

Zoetermeer

Stadhuisplein 1, 2711 EC Zoetermeer, Nederland

Financieel-administratief
Deze inhuuropdracht is verlopen
€80,00
36 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

02-08-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

36

Organisatie
Iedereen die bij de gemeente werkt, bouwt direct of indirect en uit volle overtuiging mee aan Zoetermeer. Door heldere keuzes te maken, verbindingen te leggen en uit te gaan van ieders eigen kracht zien we de stad mooier en beter worden. We zijn trots op het resultaat van vandaag en bouwen aan de resultaten van morgen. Samen, open, flexibel en lerend creëren we oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. Groot en klein, voor de stad en de mensen, voor nu en de toekomst. We zien mogelijkheden, benutten kansen en maken ruimte voor ideeën en initiatief. Met hart voor de stad samen bouwen aan het Zoetermeer van vandaag én morgen. Dat is de missie waar wij voor gaan!

Afdeling
Bij Informatie & Automatisering zijn we continu bezig de burger zo goed mogelijk te bedienen. Met dat ultieme doel voor ogen, werken we samen met de vakafdelingen aan de beste informatievoorziening en automatisering. De ontwikkelingen in ons vakgebied gaan razendsnel en informatie is steeds meer digitaal beschikbaar. De focus ligt op innovatie en de ambities zijn groot. Het is bij ons geen kwestie van ‘systemen in de lucht houden’ maar we gaan voor de beste informatievoorziening voor de burger. We werken hierbij nauw samen met de verschillende teams binnen de afdeling. Dit betekent veel contact met collega’s en een prettige, informele werksfeer. Een buitenwereld die continu in beweging is, maakt het werk op onze afdeling dagelijks dynamisch. Samen ondersteunen en verbeteren we de hele organisatie.

De afdeling I&A bestaat uit 100 medewerkers die verdeeld zijn over 4 teams:

 1. Automatisering (inclusief IT-servicedesk);          

 2. Functioneel beheer ( 24 medewerkers);

 3. Advies en projecten;

 4. Informatiebeheer.

Opdracht
Voor deze opdracht zoeken we naar een ervaren functioneel beheerder tbv AFAS-Profit die snel kan schakelen, een helicopterview heeft, gestructureerd kan werken, de handen uit de mouwen wil steken en goed met verschillende partijen kan communiceren. Je hebt kennis en ervaring met AFAS-Profit en/of hebt kennis van de P&O processen bij een gemeente.

De werkzaamheden zijn vooral gericht op:

 • Reguliere beheertaken: afhandelen meldingen en wijzigingen;

 • Adviseren over het juist gebruik en toepassing van de applicaties en de aanstaande vernieuwingen;

 • Inrichting/wijzigingen/Beheren van de applicaties op functioneel en technisch gebied;

 • Begeleiden van ICT gerelateerde projecten en/of deelnemen aan deze projecten;

 • Inrichten en aanmaken van structuren in de applicaties conform de wensen van de organisatie en passend binnen de richtlijnen van het geformuleerde beleid.

Vereisten / knock-outcriteria
1. De aangeboden kandidaat heeft in de afgelopen 6 maanden geen 3 overeenkomsten met een totale duur van 24 maanden gehad bij de opdrachtgever (dit criterium is niet van toepassing op kandidaten die een vast dienstverband hebben bij de uitlenende instantie);
2. Minimaal 1 jaar werkervaring met in de afgelopen 10 jaar het functioneel beheer van de applicatie AFAS Profit;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het functioneel beheer van AFAS-Profit (50 punten);
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 7 jaar met functioneel beheer van de applicatie AFAS Profit20 punten);
5. Beschikbaar per 7 september 2022 voor 36 uur per week voor de gehele duur van de opdracht inclusief mogelijke verlengingsoptie(s) (20 punten);
6. Uurtarief maximaal €80,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk (en fee Flextender) (10 punten).

Competenties

 • Analytisch;

 • Open persoonlijkheid;

 • Communicatief vaardig;

Schaal
Deze opdracht is ingedeeld in schaal 9. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in onderling overleg 4 of 5 dagen per week.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 23 augustus 2022 van 13.00 uur tot 15.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 22 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Allround functioneel beheerder AFAS-Profit die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.