thumbnail
thumbnail

Beleidsadviseur preventie

Wijk bij Duurstede

Karel de Grotestraat 30, 3962 CL Wijk bij Duurstede, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€95
16 Utrecht

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

31 jan 2024

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

19 sept 2023

Organisatie
De gemeente Wijk bij Duurstede is met bijna 24.000 inwoners een kleinere gemeente maar we zijn ‘groot genoeg om klein te blijven’. Dat betekent ook keuzes maken. We doen niet alles, maar kiezen vooral bewust voor wat we wél doen. En we doen het samen. Met elkaar, in teams, in projecten, met ons bestuur en met collega’s in de regio. We doen ons werk in het midden van en mét de Wijkse samenleving. Er wordt ruimte gecreëerd voor meer verantwoordelijkheid en eigen initiatief. We zijn een ambitieuze informele organisatie met 140 professionele en betrokken medewerkers die volop kansen biedt om jouw kwaliteiten en talenten te benutten en ontwikkelen. Nieuwsgierig geworden? Meer info vind je op www.werkenbijgemeentewijkbijduurstede.nl en www.wijkbijduurstede.nl

Opdracht
De opdracht valt uiteen in 2 delen:

  1. Vervanging van de beleidsadviseur sport en gezonde leefstijl voor 8 uur per week. Specifiek voor het onderdeel Terugdringen middelengebruik. Voor de periode 1 oktober 23 tot 1 september 24.

  2. Onderzoek en advies tav de 2 dorpshuizen voor 4 uur per week. Periode 1 oktober 23 tot 1 februari 24

Implementatie van het GALA voor 4 uur per week. Periode 1 oktober 23 tot 1 februari 24

Ad 1 Dit betreft het -mede- opstellen van een preventie- en handhavingsplan, beleid alcoholpreventie en beleid overige middelen.

Ad 2 Een kort onderzoek naar het functioneren (bezetting, type activiteiten etc) van de dorpshuizen en een advies hoe hiermee verder.
Ondersteuning bij de implementatie van het plan van aanpak GALA. Dit betreft de lokale uitvoering van het Gezond en Actief Leven akkoord (GALA). In het GALA hebben Rijk, gemeenten en verzekeraars afspraken gemaakt over preventie, versterking van de sociale basis en sport & bewegen.

 Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als beleidsadviseur (intern of extern) met soortgelijke opdrachten bij een gemeente;
2. Aantoonbare werkervaring met (bestuurlijke) processen en advisering bij de overheid;
3. Uurtarief maximaal € 95,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk (en fee Flextender);
4. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van culturele en maatschappelijk vorming of social work;
5. Beschikbaar per 2 oktober 2023 voor 16 uur per week.

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
6. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar als beleidsadviseur en projectleider (intern of extern) met opdrachten op het gebied van preventie en welzijn bij een gemeente (50 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met (bestuurlijke) processen en advisering bij een gemeente (30 punten);
8. Aantoonbaar werkgevers netwerk in regio Zuid-Oost Utrecht respectievelijk gemeente Wijk bij Duurstede blijkend uit werkervaring (20 punten).

Competenties
- Resultaatgericht met oog voor draagvlak
- Planmatig kunnen werken op basis van een helicopterview en flexibiliteit
- Transparante en pro-actieve werkwijze, heldere communicatie

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 11 Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier. 

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op maandag 25 september 2023 van 13.00 uur tot 15.30 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 22 september 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Voor de zzp'er

  • De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsadviseur preventie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.