thumbnail
thumbnail
Projectleider

Wijdemeren

Rading 1, 1231 KB Loosdrecht, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€100
12 - 16 Noord-Holland

Publicatiedatum:

22-11-2022

Sluitingsdatum:

29-11-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

12 - 16

 

Organisatie
De gemeente Wijdemeren is schitterend! Een uniek stukje Nederland in Gooi & Vecht. De dorpen die samen de gemeente vormen, liggen te midden van de prachtige wateren en ongeëvenaard natuurschoon van de Oostelijke Vechtplassen. De gemeente Wijdemeren is op 1 januari 2002 ontstaan door samenvoeging van de gemeenten Loosdrecht,  ’s-Graveland en Nederhorst den Berg.

Opdracht
De Toekomstvisie Bedrijventerrein Wijdemeren heeft de afgelopen periode een pilot gekregen in ons bedrijventerrein de Zodde. Er is een mooi uitvoeringsplan met een heldere doelstelling opgesteld, die nu in samenspraak met de ondernemers uitvoering moet krijgen.  We zoeken hiervoor een projectleider met een hands on mentaliteit: iemand die het leuk vindt dit uitvoeringsplan handen en voeten te geven.

Je overlegt met collega’s, ondernemers en andere stakeholders. Je draagt zorg voor de voortgang, het resultaat, het budget, de kwaliteit, het omgevingsmanagement, de informatievoorziening en communicatie. De  integrale afstemming binnen de organisatie én (integrale) bestuurlijke afstemming en besluitvorming behoren ook tot je takenpakket. De budgetten kloppen, de planning loopt en iedereen die betrokken is bij het project weet duidelijk waar hij aan toe is; allemaal dankzij jouw inzet:

  • Je zorgt voor een goede overdracht van de uitvoering en haalbaarheid naar de ondernemersmanager, de teammanager en wethouder.
  • Je werkt als onderdeel van de groep ondernemers die samen aan de slag willen met het gebied waar ze hun bedrijf runnen, dat betekent ook dat je weet wat het betekent om een eigen bedrijf te runnen en kan inleven wat veranderingen voor deze groep ondernemers betekent.
  • Je blijft constant scherp op de haalbaarheid van het uitvoeringsplan.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als Projectleider in het fysieke domein;
2. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau.

Gunningscriteria (weging)
3. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau in de richting van Techniek (20 punten);
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in politiek bestuurlijke omgeving met projectmatig leiding geven met veel verschillende stakeholders (benoem tenminste 2 concrete projecten op een aparte pagina in het cv.) (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring met het projectmatig leidinggeven m.b.t. gebieds-en locatieontwikkelingen (benoem dit duidelijk in het cv.) (30 punten);
6. Een maximaal uurtarief van €100,- exclusief BTW/inclusief reiskosten woon-werkverkeer (20 punten).

Geef in het cv duidelijk aan in hoeverre u / de door u aangeboden kandidaat aan het bovengenoemde profiel voldoet.

Competenties

  •        Je hebt een krachtige mentaliteit, neemt verantwoordelijkheid, pakt zaken proactief op  en komt afspraken na.
  •        Door je sterke communicatieve vaardigheden en energieke karakter denk je in oplossingen.
  •        Je gaat door waar anderen stoppen.
  •        Je zoekt (organisatie)brede samenwerking op, vindt het vanzelfsprekend om betrokken te zijn en bereikt doelen en resultaten daardoor (ogenschijnlijk) moeiteloos.
  •        Je vindt het ook leuk om af en toe in de uitvoering bezig te zijn en streeft naar praktisch resultaat, maar begrijpt tegelijk ook hoe je dat intern moet overbrengen aan collega’s en bestuurder.
  •        Je bent strategisch goed onderlegd en je beschikt over politieke sensitiviteit. Daarnaast ben je gewend in een complexe bestuurlijke omgeving te werken, waardoor je voor je projecten gaat staan en     zelfstandig werkt.

 


Beoordeling
Stap 1: Beoordeling CV’s op minimumeisen
Flextender beoordeelt de CV’s op de minimumeisen in het bovengenoemd profiel. Kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel worden geselecteerd voor stap 2 in de beoordeling. De kandidaten die niet voldoen worden niet verder beoordeeld.

Stap 2: Selectie acht (8) CV’s die aan de organisatie worden voorgelegd
Flextender beoordeelt de CV’s van de kandidaten die voldoen aan de minimumeisen in het bovengenoemde profiel in onderlinge vergelijking op de bovengenoemde “gunningscriteria te beoordelen door Flextender”.

De acht (8) kandidaten die het beste scoren op bovengenoemde criteria worden geselecteerd voor stap 3 in de beoordeling. Bij een gelijke score is het uurtarief doorslaggevend. De overige kandidaten worden niet voorgelegd aan de opdrachtgever voor verdere beoordeling.

Stap 3: Uitnodiging voor een selectiegesprek
De opdrachtgever beoordeelt de CV’s van de kandidaten die door Flextender zijn geselecteerd in onderlinge vergelijking op de volgende criteria:

·        Relevante werkervaring op soortgelijke opdrachten;

·        Relevante werkervaring bij soortgelijke organisaties.

De kandidaten die na deze beoordeling het beste scoren op de beoordeelde gunningscriteria worden uitgenodigd voor een selectiegesprek (stap 4 in de beoordeling). De beste kandidaten (minimaal 2) worden uitgenodigd voor een gesprek. De overige kandidaten worden niet uitgenodigd voor een gesprek.

Stap 4: Selectiegesprek
In het selectiegesprek wordt door de opdrachtgever nader getoetst in hoeverre de betreffende kandidaten voldoen aan het bovengenoemde profiel (met name wordt getoetst op de competenties). Het selectiegesprek wordt gevoerd met minimaal twee vertegenwoordigers van de organisatie. De kandidaten dienen op elke competentie minimaal een voldoende te scoren. Indien geen van de geselecteerde kandidaten op alle competenties minimaal een voldoende scoort zal stap drie van de beoordeling worden herhaald.

De opdracht wordt gegund aan de kandidaat die naar het oordeel van de organisatie het beste voldoet aan het bovengenoemde profiel. Alle overige kandidaten worden geïnformeerd dat de opdracht niet aan hen wordt gegund. Er wordt een opschortende termijn gehanteerd ter behandeling van eventuele bezwaren.

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10/11. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
1.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente Wijdemeren worden gepland in week 49 (5 december 2022 t/m 9 december 2022). De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk vrijdag 2 december 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Overige informatie

·        De gemeente Wijdemeren vraagt om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

·        Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

Meer informatie
Vragen kunnen ingediend worden tot vrijdag 25 november 2022, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op maandag 28 november 2022 gepubliceerd op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777.

De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt dinsdag 29 november 2022, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.