thumbnail
Registrator WMO

Westland

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
€50,60
24 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

24-06-2022

Sluitingsdatum:

29-06-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

24

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt  gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!
 
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 7 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Team Registratie heeft tijdelijk behoefte aan extra ondersteuning bij het registreren van de inkomende documenten voor team WMO.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 50, 60 (schaal 6) inclusief reiskosten woon-werkverkeer / fee Flextender en exclusief btw;

Gunningscriteria (weging)
2. Minimaal een afgeronde mbo niveau 3 opleiding (20 punten);
3. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3  jaar in het bewerken van gemeentelijke archieven (30 punten);
4. Aantoonbare werkervaring het afgelopen jaar met archiveren in Corsa (duidelijk weergegeven in het cv) (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring het afgelopen jaar met de Suite Sociaal Domein (20 punten).

Competenties
- Je bent een resultaatgerichte informatiespecialist.
- Je bent communicatief sterk in woord en schrift.
- Je bent een teamspeler en levert graag een structurele bijdrage aan de opgave waar het team voor staat.
- Vanzelfsprekend werk je nauwkeurig.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma. t/m vr, in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 1 juli 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 30 juni 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Registrator WMO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.