thumbnail
thumbnail

Projectmanager Tour de France Femmes

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€120
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 dec 2023

Einddatum:

1 sept 2024

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

14 nov 2023

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Beleid
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster signaleren en initiëren ontwikkelingen in de maatschappij, om deze vervolgens te vertalen naar visie en strategie om de doelen te bereiken. Het gaat daarbij om alle beleidsdomeinen van de gemeente, denk aan economie, ruimte, mobiliteit, veiligheid, onderwijs, zorg, sociale zaken, etc. Het cluster beheert hierbij de middelen en voert op hoofdlijnen regie op de realisatie. Collega’s werken op interactieve manier met stakeholders in de maatschappij, binnen de gemeentelijke organisatie en het bestuur.

Opdracht
De ‘Tour de France Femmes avec Zwift’ is de grootste wielerwedstrijd voor vrouwen ter wereld. De start is op maandag 12 augustus 2024 in Rotterdam, op zondag 18 augustus is de finish op de legendarische Alpe d'Huez. Maandag 12 augustus koersen de rensters in de eerste etappe van Rotterdam naar Den Haag waarbij ook het Westland wordt aangedaan. Dit topsportevenement levert een belangrijke bijdrage aan de economische en sportieve doelstellingen van de gemeente Westland.

De gemeente Westland wil dit topsportevenement benutten om het unieke Westlandse glastuinbouwcluster te positioneren aan de wereld en de toeristische aantrekkingskracht van de gemeente te vergroten.

Maar onze ambitie reikt verder. De Tour de France Femmes biedt niet alleen plezier en vermaak maar moet alle Westlanders inspireren om ook zelf meer te gaan sporten en bewegen. We verbinden dit evenement bijvoorbeeld graag voor, tijdens en na de etappe dag aan onze onderwijsinstellingen en (sport)verenigingen.

Om de economische en sportieve kansen optimaal te benutten en dit topsportevenement tot een succes te maken zoeken wij een ervaren Projectmanager die begrijpt dat een evenement van dit kaliber verschillende lagen heeft. De Projectmanager moet wel in staat zijn een breed en gelaagd programma te borgen in meerdere projecten en snapt de operationele kant van topevenementen goed.

Je bent initiator, kartrekker en voorzitter van de projectgroep Tour des France Femmes voor de gemeente Westland. Als Projectmanager ben jij de verbindende schakel tussen de verschillende betrokken beleidsterreinen (o.a. sport, economie, verkeer, veiligheid, cultuur). Jij stuurt op de resultaten en op te leveren producten. Daarnaast ben jij intern aanspreekpunt en contactpersoon voor de betrokken bestuurders. Voor de externe betrokken maatschappelijke organisaties, bedrijven en de organiserende gemeenten (Rotterdam, Den Haag en Dordrecht) ben jij hét aanspreekpunt en de contactpersoon. Deze rol vergt politiek bestuurlijke sensitiviteit, kennis van en ervaring met het bestuurlijke besluitvormingsproces. Het schrijven van bestuurlijke stukken gaat je vanuit je ervaring makkelijk af. Westland wil dit grote sportevenement inzetten om maatschappelijke waarde te creëren. Jij weet hoe je dit aanpakt.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 120,- (Schaal 13) inclusief Flextender fee en reiskosten, excl. BTW;
2. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding in de richting van eventmanagement, Sport, bedrijfskunde;
3. Volledig beschikbaar in de zomermaanden 2024 (juni, juli, augustus) voorafgaand aan het evenement op 12 augustus 2024;
4. Aantoonbare werkervaring als projectmanager op het gebied van sport, economie, verkeer, veiligheid en cultuur, benoem binnen welke gebieden;
5. Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring als projectmanager binnen een overheidsorganisatie;

Gunningscriteria (weging)
6. Minimaal 7 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als Projectmanager binnen het Publiek domein van een overheidsorganisatie (30 punten);
7. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring op de beleidsterreinen sport en economie (15 punten);
8. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het bestuurlijke besluitvormingsproces en het schrijven van bestuurlijke stukken (15 punten);
8. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met evenementenorganisatie binnen het publiek domein (20 punten);
9. Een afgeronde WO master opleiding op het gebied van Bedrijfskunde (15 punten);
10. Kennis van de lokale Westlandse situatie en het glastuinbouwcluster, benoem dit in het cv (5 punten).

Competenties

 • Je bent organisatorisch en communicatief sterk, bent een stevige verbindende gesprekspartner en neemt initiatief;

 • Je bent resultaatgericht en zoekt naar niet standaard oplossingen;

 • Daarnaast ben je bestuurlijk-sensitief;

 • Ook ben je flexibel en kun je goed onder druk met partijen samenwerken;

 • Je bent stressbestendig, flexibel en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;

 • Affiniteit met wielrennen is een pre.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Maandag tot vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 24 november 2023, maandag 27 november 2023 in de ochtend. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 23 november 2023 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

 • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

 • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

 • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

 • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

 • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectmanager Tour de France Femmes die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.