thumbnail
Projectleider Online Communicatie Sociaal Domein

Westland

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Sociaal Domein
Deze inhuuropdracht is verlopen
€83,20
9 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

13-05-2022

Sluitingsdatum:

17-05-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

9

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoners ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en eenheid bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit zeven teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar dienstverlening die past bij de huidige tijd, waarbij de behoeften van inwoners en organisaties centraal staan. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Opdracht
De gemeente en haar ketenpartners gebruiken sociaalpleinwestland.nl als de informatiebron voor inwoners en professionals. Met als doel om “alle” initiatieven op sociaal gebied te ontsluiten zodat iedereen hiermee zelf goed zijn weg kan vinden op basis van de behoefte en aanbod naar ondersteuning. De wens is om de website verder te ontwikkelen om nog beter te voorzien in bovenstaand doel.

Het wordt jouw taak om met de gemeente en de ketenpartners tot een gedragen opdracht te komen voor een onderzoeksbureau. Wat in overeenstemming met de doelstelling een praktisch en efficiënt ontwikkeladvies oplevert. Het gevolg moet zijn dat er een helder ontwikkelplan komt waarlangs we de website verder kunnen ontwikkelen. Het is ook jouw taak om de gemeente te ondersteunen bij de selectie en begeleiding van het ontwikkelbureau. Je bent de verbinding tussen ketenpartners, management, beleid en uitvoering. In je aanpak zet je de klant en professionals centraal.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 83,20 (schaal 10) inclusief Flextender fee en reiskosten, excl. btw;
2. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding;

Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar binnen het Sociaal Domein (20 punten);
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met online communicatie (20 punten);
5. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar binnen een 100.000+ gemeente (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar met onderzoeksbureaus op het snijvlak van sociaal domein en communicatie (40 punten).

Competenties

  • Je bent samenwerkings-, resultaat- en klantgericht;

  • Het verbinden van mensen met elk hun eigen belangen is jouw specialisme;

  • Je krijgt energie om in complexe krachtenvelden en verschillende belangen jouw opdracht te realiseren.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

Benodigd aantal professionals
0,25 fte.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op donderdag 19 mei 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 18 mei 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Online Communicatie Sociaal Domein die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.