thumbnail
thumbnail
Juridisch Adviseur

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€99,20
36 Zuid-Holland

Begindatum:

1 okt 2022

Einddatum:

1 okt 2023

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

1 aug 2022

Organisatie
Bouw mee met gemeente Westland. Gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 7 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Team Bedrijfsbureau Dienstverlening
Dit team bestaat uit de taakvelden Kwaliteit en Juridisch. Draagt zorg voor de verwerking van bezwaar en beroep, juridische advisering en de kwaliteitszorg. Is de vraagbaak voor diverse disciplines bij het cluster Dienstverlening en daarom breed georiënteerd met verschillende specialisaties.

Functieomschrijving
Je bent werkzaam op het gebied van het sociaal domein en huisvesting. Dit doe je in samen met je Juridische collega’s. Je handelt bezwaar- en beroepszaken af. Je vertegenwoordigt de gemeente bij de onafhankelijke bezwaren commissie, bij de rechtbank en bij de Centrale Raad van Beroep. Je adviseert je collega’s op beleidsuitvoering en je treedt op als beleidsambtenaar van de Wet tijdelijk huisverbod. Tevens adviseer je proactief de teammanager en signaleer je verbetermogelijkheden.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 99,20 (schaal 11) inclusief Flextender fee en reiskosten, excl. btw;
2. Minimaal een afgeronde wo bachelor opleiding;

Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal een afgeronde Juridische wo bachelor opleiding (20 punten);
4. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 6 jaar als juridisch adviseur in of voor de gemeentelijke sector (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 2 jaar met de wetgeving binnen het sociaal domein/huisvesting (20 punten);
6. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 3 jaar met procesvertegenwoordiging binnen het sociaal domein/huisvesting (duidelijk weergeven in het cv middels een voorbeeld/toelichting (20 punten);
7. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring de afgelopen 2 jaar binnen een 100.000+ gemeente (10 punten).

Competenties

- Je kan goed analyseren en dringt snel door tot de kern van vraagstukken.
- We zijn op zoek naar een oplossingsgerichte en communicatief sterke teamspeler.
- Je hebt politieke en bestuurlijke sensitiviteit en je beschikt over overtuigingskracht.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 16 augustus 2022 van 09.00 tot 11.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 15 augustus 2022  bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Juridisch Adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.