thumbnail
thumbnail

Dealmaker

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€148,65
16 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 mei 2025

Uren per week:

16

Publicatiedatum:

25 mrt 2024

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.

Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Opdracht
Vanwege de inhoud van het project kan hier nog weinig over worden gezegd in dit stadium. Je loopt als senior professional dan ook niet weg voor deze stevige uitdaging. Want dat is het! Wat we wel kwijt willen is dat jij gaat schrijven aan een bidbook met een groot belang. Je werkt aan een deal met een overheidspartner, idealiter tot we die kunnen sluiten. Bovendien bouw jij aan een coalitie met draagvlak voor de deal. Je bent dan ook een coalitiebouwer en je smeedt allianties. Je bent sterk op de relatie, hebt een politiek relevant netwerk en bouwt dit makkelijk en snel uit. Resultaatgerichtheid en targetminded ga je aan de slag waarbij je goed kan concentreren op één product. Je reageert snel op ontwikkelingen en kansen, kijkt daarbij niet op de klok en je bent flexibel.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal €148,65 (Schaal 16) inclusief Flextender fee en reiskosten, excl. btw.
2. Minimaal een afgeronde WO bachelor opleiding;
3. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van bidbooks;

Gunningscriteria (weging)
4. Een afgeronde WO master opleiding op het gebied bestuurskunde, politicologie of sociologie (15 punten);
5. Minimaal 10 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 15 jaar in een voorman/vrouw positie bij politieke partijen op landelijk niveau (overheid) (30 punten);
6. Aantoonbare werkervaring met het opstellen van bidbooks voor ministeries of lokale overheid bij minimaal 2 projecten, benoem de referentieprojecten in het cv (25 punten);
7. Aantoonbare werkervaring met public affairs als lobbyist (20 punten);
8. Aantoonbare kennis en/ of werkervaring van glastuinbouw, geef doormiddel van een voorbeeld aan hoe dit is opgedaan (10 punten).

Competenties
-      Je bent resultaatgericht, beschikt over overtuigingskracht en bent initiatiefrijk;
-      Het schrijven van stukken gaat je prima af; je kan bijna net zo goed schrijven als praten;
-      Politieke-bestuurlijke sensitiviteit stroomt door je aderen;
-      Ook ben je flexibel en kun je goed onder druk met veel partijen tegelijk samenwerken;
-      Je bent communicatief vaardig en kunt je goed inleven.

Functieschaal 
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 16.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Maandag tot vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op dinsdag 9 april, woensdag 10 april of vrijdag 12 april 2024. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op maandag 8 april 2024. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

  • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Dealmaker die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.