thumbnail
thumbnail
Consulent WMO

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€74,95
36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

22 jun 2022

Ben jij een maatschappelijk betrokken professional die proactief te werk gaat? Ligt het in jouw natuur om in kansen en oplossingen te denken? Ben je verbaal sterk en beschik je over uitstekende gespreksvaardigheden? Kun je goed luisteren en samenvatten én ben je benieuwd naar werken in een gemeentelijke organisatie? Dan zijn we op zoek naar jou!

Organisatie
Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster Dienstverlening
De collega’s die werkzaam zijn binnen dit cluster verstrekken informatie en leveren de individuele gemeentelijke diensten aan inwoners en organisaties. Het cluster bestaat nu uit 6 teams en maakt de komende tijd de omslag naar een procesgerichte manier van organiseren. Zo streven we naar een dienstverlening die past bij de huidige tijd waarbij de behoefte van inwoners en organisaties centraal staat. Wil je iets voor de maatschappij betekenen, dan is dit cluster zeker iets voor jou.

Team Zorg
Het team bestaat uit deskundige, zelfstandige en gezellige medewerkers die de dienstverlening hoog in het vaandel hebben staan. Zij dragen zorg voor de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning (WMO), handhaving kinderopvang en het Leerlingenvervoer. Inwoners van de gemeente kunnen hier terecht voor informatie, advies en ondersteuning op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij werken integraal aan de doelstelling om de inwoner zo lang mogelijk zelfstandig te laten functioneren. 

Opdracht
Als WMO consulent geef je de inwoners van onze gemeente op een professionele wijze informatie, advies en ondersteuning. Je voert keukentafelgesprekken met als doel vraagverheldering en analyse van de hulpvraag. Je kijkt hierbij naar oplossingen binnen het netwerk van de client, maakt gebruik van de sociale kaart en beoordeeld de compensatiemogelijkheden in het kader van de WMO 2015. Naar aanleiding van het onderzoek stel je een ondersteuningsplan op.

Binnen Team Zorg zijn we op zoek naar een allround WMO consulent.

Je handelt zelfstandig meldingen en aanvragen af voor WMO voorzieningen. Hierbij heb je ervaring met het indiceren van (complexe) voorzieningen op het gebied van Wonen, Vervoer, Rolstoelen en Diensten.
Je stelt zelfstandig (her)indicaties (telefonisch of door huisbezoek), rapportages en beschikkingen op. Ook beoordeel je de persoonlijke budgetplannen in het kader van PGB. 
Je stuurt op en houdt overleg met zorgregisseurs, zorgaanbieders, leveranciers en andere (externe) partijen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 74,95 (schaal 9) inclusief Flextender fee en reiskosten, excl. btw;
2. Minimaal een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau;

Gunningscriteria (weging)
3. Een afgeronde aanvullende cursus op gebied van WMO (20 punten);
4. Aantoonbare werkervaring op het gebied van Wmo en Wmo voorzieningen in de afgelopen 4 jaar (30 punten);
5. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4 jaar met resultaatsturing (duidelijk weergegeven in het cv middels een toelichting) (15 punten);
6. Aantoonbare kennis en werkervaring met Suite4SD (GWS4ALL) en Corsa (20 punten, 10 punten per onderdeel);
7. Aantoonbare werkervaring in de afgelopen 4jaar met het doen van zorgvuldig onderbouwd onderzoek en verslaglegging (duidelijk weergegeven in het cv middels een toelichting) (10 punten);
8. In het bezit van rijbewijs B (5 punten).

Competenties

  • Je bent zelfstandig, stressbestendig, besluitvaardig, klantgericht, positief ingesteld, creatief, samenwerkings- en oplossingsgericht;

  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en inlevingsvermogen;

  • Je staat open voor veranderingen en vindt het uitdagend om buiten de gebaande paden te treden;

  • Bekendheid met regio Haaglanden.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: ma. t/m vr.

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 29 juni 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 28 juni 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Consulent WMO die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.