thumbnail
thumbnail

Begeleider Accountantscontrole

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€107,50
28 tot 36 Zuid-Holland

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

1 aug 2024

Uren per week:

28 tot 36

Publicatiedatum:

12 feb 2024

Organisatie
Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met ruim 100.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente.

Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Opdracht
Om de accountscontrole van de jaarrekening in goede banen te leiden zoeken wij een begeleider accountscontrole. In deze rol ben je de verbinder tussen de accountant en de interne organisatie. Je bent aanspreekpunt voor vragen van zowel de accountant als de interne organisatie. Gemeente Westland is een lerende organisatie en daarom verwachten wij van jou ook een coachende rol.

Je coacht en helpt onze financiële adviseurs, zodat zij in de toekomst dit proces zelfstandig kunnen oppakken. Ook verbeter je het kwaliteitsniveau van onze jaarrekening.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal €107,50 inclusief reiskosten woon-werk, fee Flextender en excl. BTW;
2. Minimaal een afgeronde wo master opleiding accountancy;
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als accountant;
4. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het coachen en begeleiden van medewerkers binnen een gemeentelijke instelling;
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het controleren of opstellen van een jaarrekening op grond van het BBV:
6. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met het controleren of opstellen van een SiSa-bijlage;

Gunningscriteria (weging)
7. Minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met het coachen en begeleiden van medewerkers (20 punten);
8. Aantoonbare werkervaring met het verzorgen van cursussen en trainingen rondom BBV, rechtmatigheid en SiSa (35 punten);
9. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in als senior accountant bij een 110K+ gemeente (30 punten);
10. Aantoonbare werkervaring in het beoordelen van de kwaliteit van de opgeleverde onderbouwingen en specificaties t.b.v. de PBC-lijst, benoem waar dit is opgedaan (15 punten).

Competenties

  • Je bent communicatief sterk en proactief in je contacten naar de organisatie;

  • Je vindt het leuk om collega’s te coachen en dingen uit te leggen;

  • Je kunt zowel zelfstandig als in een team goed uit de voeten;

  • Je bent stressbestendig en flexibel.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: Maandag tot vrijdag

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op maandag 19 of dinsdag 20 februari 2024, 09.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 16 februari 2024 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Voor de zzp'er

  • De gemeente zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

  • Het aantal te declareren uren mag het maximum van 1620 uur per jaar niet overschrijden. Er geldt een terugbetalingsverplichting voor het teveel gedeclareerde.

  • Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.

  • ‘Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi)’.

  • De voertaal binnen de gemeente is Nederlands (in taal en geschrift), er word geacht dat de kandidaat hieraan kan participeren.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Begeleider Accountantscontrole die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.