thumbnail
thumbnail
Adviseur vernieuwing website

Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk, Nederland

Communicatie
Sluit over 3 dagen
€95
4 tot 6 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

23-09-2022

Sluitingsdatum:

30-09-2022

Begindatum:

Z.S.M.

Einddatum:

-

Uren per week:

4 tot 6

Omschrijving van de opdracht

Organisatie
Westland. De Glazen Stad. Dankzij de meest innovatieve agri-sector ter wereld zijn we de vijfde economie van Nederland. Met meer dan 110.000 inwoners die hier wonen, werken, leren en recreëren. In een omgeving die snel verandert, zoeken we steeds opnieuw naar een nieuwe balans. Een balans tussen een groeiende economie en leefbaarheid. Tussen bereikbaarheid en een gezond leefmilieu. En tussen investeren in nieuwe ontwikkelingen en zorgen voor mensen die het moeilijk hebben. Als je werkt bij gemeente Westland bouw je mee aan onze gemeentelijke organisatie en aan de groei van dit unieke gebied. De uitdagingen zijn groot.

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve werkorganisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We sturen op resultaten en het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit concern control en eenheid bureau gemeentesecretaris.

Team Communicatie
Het team van Communicatie Professionals zet de (strategische) communicatiekoers uit en staat klaar om de organisatie te helpen met het adviseren en ontwikkelen van diverse communicatievraagstukken. Ook ondersteunen zij bij het maken van filmpjes en het vormgeven van drukwerk. De onlinespecialisten geven aan alle online communicatie uitingen van de gemeente, waaronder social media en de website. Daarnaast passen zij het omgevingsbewust communiceren toe op de onlinedienstverlening en ondersteunen bij online campagnes.

Opdracht
De gemeente Westland gaat binnenkort starten met het project: redesign gemeentewestland.nl
Om dit samen met de projectleider in goede banen te leiden zoeken wij een ervaren online adviseur die deel gaat uitmaken van het projectteam.

Wat zoeken wij?
Een enthousiaste collega die ruime ervaring heeft met soortgelijke projecten. Een senior allrounder die van alle markten thuis is en niet bang is voor een online uitdaging. Middels een helikopterview bewaak je de samenhang in jet project en ben je verantwoordelijk voor een succesvol eindresultaat. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

Vereisten/knock-outcriteria
1. Uurtarief maximaal € 95,00 inclusief Flextender fee en reiskosten, excl. btw.
2. Een gevolgde opleiding op minimaal hbo niveau.

Gunningscriteria (weging)
3. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met een corporate website van een 100.000+ gemeente (20 punten).
4. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met de optimalisatie van de online dienstverlening (bijv. klantreizen) (35 punten).
5. Minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring met project- en stakeholdermanagement (25 punten).
6. Ervaring met webanalyse en management dashboards (20 punten).

Competenties
- Je Teamplayer;
- Organisatiesensitiviteit;
- Proactief;
- Resultaatgerichtheid.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg

Planning
De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op vrijdag 7 oktober 2022 van 09.00 uur tot 11.00 uur. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op donderdag 6 oktober 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Adviseur vernieuwing website die deze organisatie zoekt?