thumbnail
Medewerker uitkeringsadministratie

Werkzaak Rivierenland

Poppenbouwing 18, 4191 NZ Geldermalsen, Nederland

Financieel-administratief
Sluit vandaag
€ 65,00
32-36 Gelderland

Publicatiedatum:

21-06-2022

Sluitingsdatum:

03-07-2022

Begindatum:

15-07-2022

Einddatum:

15-10-2022

Uren per week:

32-36

Werkzaak Rivierenland voert voor 8 gemeenten in de regio Rivierenland de Participatiewet uit. Werkzaak is een Gemeenschappelijke Regeling.

Werkzaak Rivierenland is dé organisatie voor werk en inkomen in de regio Rivierenland. Wij begeleiden werkzoekenden op weg naar werk. Als dat niet gelijk lukt, bieden we tijdelijk inkomen door middel van een uitkering. 

Als medewerker uitkeringenadministratie verwerk je mutaties in de uitkeringsadministratie (Suite/GWS4all). Hierbij handel je executoriale beslagleggingen af, verstrek je voorschotten, verwerk je ontvangsten en je verstuurt herinneringen bij betalingsachterstanden.

Aan het einde van elke maand verwerk je inkomstenformulieren en loonstroken van werkzoekenden met een parttime baan. Je zorgt ervoor dat de uitkering voor de 10e van de volgende maand op de rekening staat.

Wij zijn op zoek naar een ervaren medewerker uitkeringsadministratie. Administratief een kei en goed op de hoogte van de Participatiewet. Iemand die nauwkeurig en gestuctureerd werkt. Je staat stevig in je schoenen en weet goed om te gaan met druk. Je bent goed met cijfers, hebt inzicht in het grote geheel en kan goed werken in teamverband. Je signaleert knelpunten en doet verbetervoorstellen. Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit als de werkzaamheden daarom vragen.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker uitkeringsadministratie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.