Kasteellaan 27, 6602 BS Wijchen, Nederland
Begindatum:
1 sept 2025Einddatum:
-Uren per week:
12 - 16Publicatiedatum:
1 jul 2025Project: warmtenet Druten-West en Boldershof
Volgens de landelijke doelstelling is de gebouwde omgeving in 2050 aardgasvrij. Deze afspraak is ook onderschreven in het Duurzame Warmteplan Druten. Dat betekent dat we geen aardgas meer gebruiken om onze woningen en andere gebouwen te verwarmen. Dit doen we stap voor stap en gebiedsgericht. Uit een haalbaarheidsstudie is gebleken dat het ontwikkelen en realiseren van een warmtenet op basis van restwarmte uit de nabijgelegen rioolwaterzuiveringsinstallatie in de buurten Druten-west en Boldershof kansrijk is. Het doel is om een betaalbaar en duurzaam alternatief voor aardgas beschikbaar te maken voor de bewoners en vastgoedeigenaren in de buurten Druten-West en Boldershof. Daarbij beogen we om een publiek warmtebedrijf op te richten. In april 2025 is een samenwerkingsovereenkomst getekend om het project een vervolg te geven en toe te werken naar een conditioneel investeringsbesluit. Voor deze fase zoeken we een gemeentelijk projectleider.
Jouw rol als projectleider
Wij zoeken een ervaren en gedreven professional die hands-on de rol van gemeentelijk projectleider vervult. Specifiek gaat het om de volgende taken:
Organisatietekst De Werkorganisatie Druten Wijchen
De Werkorganisatie Druten Wijchen werkt voor twee gemeenten, met ieder hun eigen bestuur, gemeenteraden en ambities. Om dit in goede banen te leiden werken we met zelforganiserende teams met veel eigen verantwoordelijkheid. In onze organisatie telt iedereen mee, ongeacht achtergrond, leeftijd, opleiding en werkervaring. De cultuur is open, informeel en positief.
De energietransitie in Druten
Druten heeft grote plannen voor duurzame warmte en energie. Het is belangrijk om effectief en in samenwerking de doelen van het klimaatakkoord te bereiken om in 2050 CO2-neutraal te zijn. In de Lokale Energie Strategie (LES) wordt beschreven op welke manier we in gemeente Druten aan de slag gaan met de energietransitie op gemeentelijk niveau. Dat doen we aan de hand van 4 sporen:
Projectorganisatie
Het project wordt getrokken vanuit een projectgroep. Hierin zitten leden van alle partijen in de SOK. De projectgroep is verantwoordelijk voor de taakuitvoering van de opdracht en bereidt besluitvorming in de Stuurgroep voor. Onder de projectgroep bevinden zich vier werkgroepen, in lijn met de deelprojecten:
De gesprekken bij de opdrachtgever zijn gepland op donderdag 10 juli 2025. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op woensdag 9 juli 2025 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.
De opdrachtgever zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vragen. Indien opdrachtnemer personeel ter beschikking stelt, staat opdrachtnemer in het handelsregister geregistreerd als bedrijf dat personeel ter beschikking stelt (conform Waadi).
BYOD (bring your own device): voor deze opdracht moet de kandidaat gebruik maken van eigen
Het facturatieproces van deze opdracht verloopt middels de facturatiemodule van Flextender. Indien u de opdracht gegund krijgt, ontvangt u een handleiding.
Vragen kunnen ingediend worden donderdag 3 juli 2025, 09.00 uur. De vragen en bijbehorende antwoorden worden op gepubliceerd op vrijdag 4 juli op onze website. Inhoudelijke vragen kunt u indienen bij Flextender, via de onderstaande button. Vragen omtrent de procedure kunt u telefonisch stellen. Flextender is bereikbaar op telefoonnummer 035-7510777. De reactietermijn van deze inhuuropdracht duurt tot . Tot die tijd kunt u reageren.