thumbnail
thumbnail
Juridisch adviseur Privaatrecht

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
24 Gelderland

Publicatiedatum:

17-03-2023

Sluitingsdatum:

31-03-2023

Begindatum:

17-04-2023

Einddatum:

17-07-2023

Omschrijving van de opdracht
Het team Algemeen Juridische Zaken (AJZ) is op zoek naar een tijdelijke ervaren juridisch adviseur Privaatrecht binnen  het domein Bedrijfsvoering. Je bent een professional die werkzaamheden zelfstandig en proactief kan uitvoeren met goede communicatieve vaardigheden.

Het gaat om een brede en afwisselende functie. De gemeenten Druten en Wijchen bundelen sinds 1 januari 2018 hun krachten in de Werkorganisatie Druten Wijchen. We bouwen aan een organisatie die het wonen, werken en ondernemen voor de inwoners, ondernemers en (maatschappelijke) instellingen in de gemeenten Druten en Wijchen zo prettig mogelijk maakt. Onze organisatie bestaat uit vijf domeinen met zelforganiserende teams.

Het team AJZ valt onder het domein Bedrijfsvoering. De kerntaak van het team is het bieden van juridische advisering aan alle onderdelen van de Werkorganisatie en de besturen van beide gemeenten.

Taken en verantwoordelijkheden

 • Je adviseert collega’s, MT, directie, besturen, griffie en raad over de juridische consequenties van beleidsbeslissingen (publiek- en privaatrechtelijk). Je adviseert voornamelijk over vastgoedrecht (koop/huur/pacht/zakelijke rechten/hypotheek en executie/verjaring), de Wet markt en overheid, staatssteun, jacht- en visrechten.

 • Je toetst overeenkomsten en stelt deze ook zelf op.

 • Je neemt deel aan projecten waarbij je adviseert op privaatrechtelijke juridische aspecten.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 17 april 2023 tot en met 17 juli 2023 voor 24 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. Het CV is in het Nederlands opgesteld en in PDF formaat. In het CV moeten naast de persoonlijke (contact)gegevens zijn opgenomen: functienaam, organisatie, start- en einddatum van jouw opgebouwde carrière en werkzaamheden.

 • Minimaal 5 jaar werkervaring bij gemeente of andere decentrale overheid in een juridische functie met minimaal 3 jaar ervaring binnen het privaatrechtelijke aandachtsgebied.

 • Je hebt minimaal een HBO rechten opleiding. Dit kan je aantonen door diploma's.

Gunningscriteria

 • Je bent een ervaren juridisch adviseur, met een brede juridische kennis van het privaatrecht en daarnaast kennis van het bestuursrecht. Daarnaast ben je goed in staat juridische risico’s in te schatten en te adviseren hierover, je bent proactief en denkt in oplossingen.

 • Je hebt uitgebreide ervaring met vastgoedrecht.

 • Je hebt uitgebreide ervaring met de Wet markt en overheid en met staatssteun. Je bent beschikbaar voor 24 uur per 17 april 2023

Competenties

 • Je kunt je inleven op politiek en bestuurlijk niveau;

 • Je weet verschillende belangen goed tegen elkaar af te wegen en daarin gemotiveerde keuzes te maken;

 • Je gaat proactief te werk;

 • Je denkt in oplossingen en je draagt oplossingen aan bij gesignaleerde knelpunten of problemen;

 • Je kunt zelfstandig werken en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Je bent een teamspeler en zoekt contact met teamgenoten en andere collega’s voor overleg en afstemming;

 • Je kunt makkelijk schakelen tussen de werkwijzen en locaties van twee gemeenten.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Juridisch adviseur Privaatrecht die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.