thumbnail
thumbnail
Beleidsmedewerker Groen

Werkorganisatie Druten Wijchen (Werkorganisatie Druten-Wijchen)

Kraaijenberg 9615, 6601 PC Wijchen, Nederland

Overig
Sluit over 7 dagen
€ 80,00
20 Gelderland

Publicatiedatum:

21-09-2022

Sluitingsdatum:

03-10-2022

Begindatum:

31-10-2022

Einddatum:

30-10-2023

Uren per week:

20

Voor het team Gebiedsinrichting zijn wij op zoek naar een beleidsmedewerker groen. Het gaat om een tijdelijke uitbreiding van 20 uur per week.

Je komt te werken in het team Gebiedsinrichting dat valt onder het domein Fysieke Leefomgeving. De kerntaak van het team is het mede opstellen en toetsen van plannen voor de openbare ruimte. Zo leveren we een doelmatige bijdrage aan de kwaliteit van de leefomgeving voor nu en in de toekomst. Dat doen we door het maken, bewaken en ontwikkelen van (uitvoerings-)beleid. Het team adviseert en werkt samen met andere teams, bestuur en externen.

Het team Gebiedsinrichting bestaat uit 11 collega's. Samen met 3 beleidsadviseurs ben je verantwoordelijk voor het aandachtsgebied Groen.

Als beleidsmedewerker groen heb je een brede, afwisselende en verantwoordelijke functie op het gebied van groen, natuur en landschap (GNL).

  • Je draagt bij aan de uitvoering van beleid zoals het groenbeleidsplan, beleidsplan natuur en biodiversiteit en landschapsontwikkelingsplan
  • Je draagt bij aan optimalisatie, aanpassing en opstellen van beleid
  • Je draagt bij aan het integreren van het GNL-beleid met andere beleidsvelden en –thema’s in de openbare ruimte zoals water, verkeer, klimaatadaptatie enz.
  • Je behandelt en beoordeelt omgevingsvergunningaanvragen en bouwplannen aan de hand van beleid en wet- en regelgeving
  • Je behandelt vragen en geeft advies over groen, landschap en flora en fauna. De nadruk van deze functie ligt daarbij vooral op het stedelijk gebied
  • Je behandelt vragen en verzoeken van bewoners en instanties
  • Je hebt inzicht in de gevolgen van het beleid voor het beheer en houdt daarover contact en overleg met de collega’s van het team Ruimtelijk beheer.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Beleidsmedewerker Groen die deze organisatie zoekt?