thumbnail
thumbnail

NO inhuur van een Senior Projectmedewerker integrale veiligheid

De Blomboogerd 1, 4003 BX Tiel, Nederland

Sluit over 5 dagen
-
Gelderland

Publicatiedatum:

7 jun 2024
Aanleiding van de opdracht
WSRL is voor het project Nieuwe Waarden Alblasserwaard (NWA) op zoek naar een Senior Projectmedewerker integrale veiligheid.

Project A5H Nieuwe waarden Alblasserwaard NWA
Waterschap Rivierenland werkt aan grote aanpassingen van het watersysteem in de Alblasserwaard. Het hoofdwatersysteem van de Alblasserwaard zit aan zijn grenzen. Het lukt niet meer om bij extreme weersomstandigheden de waterpeilen op de boezems te beheersen. Als we niks doen, loopt het water steeds vaker over de regionale keringen en neemt de kans op een doorbraak verder toe. Dit terwijl veel van de regionale keringen al zijn afgekeurd. Bij het huidige waterinlaatpunt Elshout-Kinderdijk wordt het water zilter doordat de zouttong steeds verder stroomopwaarts op de rivier komt. Daarom kan juist in drogere periodes minder water worden ingelaten.

Ureninzet
Het betreft een functie voor 12-16 uur per week met de mogelijkheid om het aantal uur, indien nodig, per maand bij te stellen. Opdrachtgever bepaalt welke inzet nodig is en wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.


Duur overeenkomst
De Overeenkomst wordt aangegaan voor de resterende duur van het project. Dit komt neer op een verwachtte looptijd van juli 2024 tot 31 december 2029 (einde realisatiefase). Optioneel is het mogelijk de Overeenkomst met een periode te verlengen die passend is om het project af te ronden. Dit onder gelijkblijvende voorwaarden.
De verwachte ingangsdatum van de Overeenkomst is 4 juli 2024 of zoveel eerder als tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer overeengekomen.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Jan de Vries via 06 36 51 04 90 of per mail via opdrachtoverheid@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de NO inhuur van een Senior Projectmedewerker integrale veiligheid die deze organisatie zoekt?