thumbnail
thumbnail

NO Inhuur senior systems engineer

De Blomboogerd 1, 4003 BX Tiel, Nederland

Sluit over 4 dagen
-
Gelderland

Publicatiedatum:

5 jun 2024
Aanleiding van de opdracht
SRL is op zoek naar een Senior Systems Engineer.

De eerste periode is gericht op het versterken van de basisstructuren binnen WSRL assetmanagement. Het gaat dan om het opzetten van de objecttypenboom, de functieboom en het filteren van de eisen die daar aan gehangen dienen te worden. We zijn op zoek naar iemand die dit traject procesmatig kan begeleiden en inhoudelijk sterk is dat hij of zij een goede sparringpartner en gate keeper is om ervoor te zorgen dat er een product wordt geleverd dat voldoet aan onze kwaliteitseisen. Daarna dient e.e.a. ook geimplementeerd te worden. Bij voorkeur wordt de implementatie door dezelfde personen begeleid als die in het voortraject al betrokken zijn geweest. Zo willen wij de koppeling tussen projecten en onderhoud versterken en de organisatie laten groeien in het expliciet maken van hun eisen/behoeftes. Uiteindelijk zal deze persoon ook op projecten worden ingezet.

Ureninzet
Het betreft een functie voor 8 uur per week met de mogelijkheid om het aantal uur, indien nodig, per maand bij te stellen. Opdrachtgever bepaalt welke inzet nodig is en wanneer de werkzaamheden zijn afgerond.


Duur overeenkomst
De Overeenkomst wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar. Optioneel is het mogelijk de Overeenkomst met een periode van 2 x 1 jaar te verlengen onder gelijkblijvende voorwaarden. De maximale duur van de overeenkomst betreft daardoor 36 maanden. Bij een tussentijdse beeindiging wordt een opzegtermijn van 1 maand in acht genomen.

De verwachte ingangsdatum van de Overeenkomst is 1 augustus 2024 of zoveel eerder/later als tussen Opdrachtgever en Opdrachtnemer overeengekomen.

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Hibo Abdi via 06 43 36 34 42 of per mail via hibo.abdi@kbenp.nl.
Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om je in te schrijven.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de NO Inhuur senior systems engineer die deze organisatie zoekt?