Bekijk de opdracht ook op opdrachtinformatiemanagement.nl voor aanvullende ondersteuning binnen het vakgebied Informatiemanagement.
thumbnail
thumbnail
Informatieadviseur

Grasdijkweg 2, 9798 TC Garmerwolde, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
100
32 Groningen

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

13 nov 2023

Organisatie
Waterschap Noorderzijlvest zorgt in een groot deel van Groningen, Noord- en Midden-Drenthe en in een stukje Friesland voor veilig leven met water, schoon water, gezuiverd water en voldoende water in elk seizoen. Voor onze 300 medewerkers gaat een gezonde en toekomstbestendige leef-, woon- en werkomgeving van de circa 383.000 inwoners in ons gebied boven alles. Dit vraagt om gedreven professionals die uitblinken in hun eigen vakgebied en passie.

Voor het team Informatisering en Automatisering zijn wij op zoek naar een enthousiaste en deskundige

Informatieadviseur voor 32-36 uur week (tijdelijk).

Taken en verantwoordelijkheden

Je hebt een regierol bij het inrichten van de informatievoorziening voor een aantal bedrijfsdomeinen.

Je bent daarbij een sparringpartner voor de teamleiders in die bedrijfsdomeinen.

Je vertaalt veranderdoelen naar digitaliseringsdoelen en verandertrajecten naar projectinitiatieven.

Je onderhoudt een werkrelatie met de functioneel-, gegevens- en applicatiebeheerders in jouw bedrijfsdomein(en) voor onder andere het opstarten en afhechten van projecten.

Je bent een stabiel overdrachtspunt voor de projectleiders bij aanvang en afronding van projecten.

Je waarborgt het toepassen van een uniforme gestructureerde werkwijze bij projecten en bij beheer.

Je voert regie op (accountmanagers van) softwareleveranciers.

Je stuurt de procesgang van project initiatie tot en met project decharge en zorgt voor de juiste stap op het juiste moment.

Kandidaatomschrijving

Dit vragen we van je

Een HBO+ werk- en denkniveau.

Een relevante opleiding op het vakgebied zoals Bedrijfskunde of Informatie management.

Ervaring met projectleiding.

Ervaring met werken aan en met architectuur binnen de decentrale overheid.

Kennis van en ervaring (minimaal 3 jaar) op het gebied van informatie advies.

 Je competenties en talenten

Naast proactief, ben je klant- en resultaatgericht.

Vanuit de organisatie zelf en de ontwikkelingen daarbuiten weet je wat er leeft en kun je dit vertalen in beleid, waarbij je communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, goed van pas komen.

Je bent in staat om planmatig te werken.

Je bent omgevingsbewust, je hebt tact, overtuigingskracht en je hebt een analytisch vermogen.

Detacherings-/payrollbureau, intermediair of ZZP
Bij deze opdracht is sprake van leiding en toezicht door de opdrachtgever. Het gevolg hiervan is dat er in de praktijk sprake zal zijn van een dienstbetrekking, waardoor deze opdracht niet uitgevoerd kan worden door een zzp'er / DGA.
Zzp'ers die voor deze opdracht in aanmerking willen komen kunnen zich laten detacheren via een detacheringsbureau of payroll-bedrijf, dat dan de offerte indient.

Voor deze opdracht zijn de AWVOODI 2018 van toepassing deze zijn beschikbaar op de website via onderstaande link:

https://www.noorderzijlvest.nl/inkoop-en-aanbesteding 

Indexering tarief:
Het door u aangegeven tarief kan na minimaal 12 maanden jaarlijks worden geïndexeerd op basis van de CBS prijsindex (CBS indexering, Dienstenprijzen, commerciële dienstverlening en transport, Architecten en Ingenieurs (71), waterbouw (711216)). 

https://opendata.cbs.nl/statline/#/CBS/nl/dataset/83760NED/table?ts=1533643636692

Interviewplanning
Het waterschap nodigt maximaal 3 kandidaten uit voor een sollicitatiegesprek op  30 november 2023. Wij verzoeken de kandidaten uitdrukkelijk rekening te houden met deze periode.

Wanneer u op 28 november 2023 voor 12.00 uur nog geen uitnodiging heeft ontvangen via het DAS Groningenhuurtin.nl, behoort u niet tot de eerste selectie voor de gespreksronde.
Contact over de opdracht en/of de procedure loopt uitsluitend via het DAS Groningenhuurtin.nl. Wij verzoeken u dan ook geen contact met het waterschap op te nemen.

Heeft u zich nog niet geregistreerd als aanbieder op www.Groningenhuurtin.nl, dan adviseren wij u hiervoor op korte termijn zorg te dragen. U kunt helaas zonder registratie géén offertes indienen voor de lopende opdrachten. Na goedkeuring van de registratie kunt u via www.Groningenhuurtin.nl offertes indienen voor nieuwe opdrachten.

Toelichting op rooster
in overleg 32-36 uur per week

Dienstencategorie
Computer- en aanverwante diensten

Eisen

  • HBO diploma richting bedrijfskunde of informatie management

Gunningscriteria

  • Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd. Deze weegt mee in de uiteindelijke beoordeling. Deze motivatiebrief wordt beoordeeld volgens de hieronder aangegeven criteria.

  • De brief dient door de kandidaat zelf geschreven te worden. De kandidaat dient gemotiveerd aan te geven waarom hij/zij geschikt is voor deze opdracht en voldoet aan de competenties (door middel van voorbeelden). De brief wordt door de opdrachtgever getoetst aan de hand van de omschreven functietaken en/of competenties zoals verwoord in de kandidaat- en/of opdrachtomschrijving.

  • Kennis van en ervaring (minimaal 3 jaar) op het gebied van informatie advies .**Let op laat dit letterlijk terug komen in het CV, door bijvoorbeeld geel te arceren**

  • Kennis en ervaring opgedaan bij één of meer waterschappen.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Informatieadviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.