thumbnail
Projectleider Commandopost Clingendael

Wassenaar

Johan de Wittstraat 45, 2242 LV Wassenaar, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
€90
gemiddeld 3 Zuid-Holland

Publicatiedatum:

05-08-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

25-08-2022

Einddatum:

-

Uren per week:

gemiddeld 3

Organisatie
Wassenaar ligt midden in het groen aan de Zuid-Hollandse kust, direct naast de bestuurlijke hoofdstad Den Haag. Het is een uniek stukje Nederland, waar zo’n 26.000 mensen wonen. Om de ambitieuze doelen van onze gemeente waar te maken en de kwaliteit van onze openbare ruimte te behouden, zoeken wij enthousiast talent. Zoek jij een boeiende baan? Spreekt onze werkcultuur met de kernwoorden veelzijdig, open en uitdagend jou aan? Als het antwoord ‘ja’ is én je denkt te passen in het profiel dan kijken we uit naar jouw bericht.

Er is veel aan de hand in Wassenaar als het om ruimtelijke ontwikkeling gaat. We hebben een woningbouwopgave maar ook veel buitenplaatsen, de duinen en een open agrarisch landschap  dat we willen beschermen. De integrale opgave is groot. De druk op de openbare ruimte neemt toe. Veel aspecten spelen daarbij een rol, zoals energiestrategie, parkeren, geluidsbelasting, fietsveiligheid, behoud van natuur  en erfgoedwaarden. In het buitengebied spelen onder andere natuurwaarden, biodiversiteit, herstel van parken, ‘verpaarding’ en hoeveel bouw of agrarische bedrijvigheid we (nog) willen hebben. Onze raad en onze inwoners zijn assertief en volgen zowel het beleid als de projecten nauwgezet. We werken samen in de regio maar dat betekent niet dat de belangen altijd parallel lopen.

Functiebeschrijving
Gemeente Wassenaar heeft sinds september 2021 weer een eigen ambtelijke organisatie. De organisatie is nog in ontwikkeling. We hebben een prettige en informele werksfeer. Wij zoeken ondernemende en resultaatgerichte mensen die hun ervaring, creativiteit en talent willen inzetten.

Als projectleider kom je te werken in de Eenheid Ruimte en Realisatie – Ontwikkeling. Deze eenheid richt zich op de ontwikkeling van het fysieke domein. De medewerkers houden zich bezig met verkeer en mobiliteit, groen, water, milieu, economische zaken en toerisme, wonen, stedenbouw, cultureel erfgoed en archeologie. De eenheid is nieuw samengesteld en heeft er zin in.

De eenheid werkt voor de uitvoering veel samen met Beheer en met Bouwloket.

Opdracht en profiel
Je bent verantwoordelijk voor het verder brengen van de nota van uitgangspunten van het project Commandopost Clingendael. Dat is een monumentaal gebouw in eigendom bij het Rijksvastgoedbedrijf, wat zij voornemens is in de verkoop te doen. Dit is wat het Rijksvastgoedbedrijf er zelf over schrijft: Wassenaar, Commandopost Clingendael (ook bekend als Seyss-Inquart) | Vastgoed | Rijksvastgoedbedrijf

Het gaat dan om de volgende processen:

  • Besluitvorming door college en raad, met daaraan voorafgaand het zogenaamde integraal adviesoverleg;

  • Participatie volgens onze participatieverordening;

  • Formulering van de contouren van het toekomstige traject/de volgende fase, inclusief mogelijk anterieure overeenkomst en kostenverhaal.

Deze opdracht is voor gemiddeld 3 uur per week, waarbij er intensieve weken zullen zijn voorafgaand aan momenten van besluitvorming, en weken met weinig tot geen inzet.

Je werkt volgens de formats, systemen en procedures van de gemeente Wassenaar. Je bent maatschappelijk en bestuurlijk sensitief, in staat om integraal te adviseren en let op de timing van ruimtelijke processen. Je hebt affiniteit met groen en natuur.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Uiterlijk beschikbaar per 22 augustus 2022 voor de gevraagde duur en omvang van de opdracht;  
2. Een afgeronde hbo bachelor opleiding;
3. Maximaal uurtarief van € 90,00 exclusief BTW / inclusief reiskosten woon-werk (en fee Flextender);

Gunningscriteria  (weging, totaal 100 punten)
4. Afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau op het gebied van planologie, ruimtelijke ordening of landschap/erfgoed (25 punten);
5. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar met ruimtelijke processen, besluitvorming en integrale advisering bij gemeenten (duidelijk aantoonbaar in het cv) (40 punten);
6. Aantoonbare werkervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar met het opstellen van een Nota van Uitgangspunten voor een monumentaal gebouw (duidelijk aantoonbaar in het cv) (35 punten).

Competenties

  • Hbo werk- en denkniveau;

  • Creativiteit in oplossingen;

  • Een luisterend oor voor de omgeving en voor collega’s;

  • Resultaatgericht en gericht zijn om iets van de grond te krijgen en op te lossen zonder andere belangen uit het oog te verliezen;

  • Goede communicatieve vaardigheden;

  • Flexibele mindset en snel kunnen inspelen op acute situaties.

Functieschaal
Voor deze functie geldt een maximaal uurtarief van € 90 incl. reiskosten / fee Flextender, excl. BTW

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht € 2,25 per gewerkt uur in rekening bij de winnende leverancier.

CV-eisen
Maximaal 4 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg met de opdrachtgever te bepalen.

Planning
De (digitale) gesprekken bij de gemeente Wassenaar zijn gepland op woensdag 17 augustus 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op dinsdag 16 augustus 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze aanvraag.

Overige informatie
Gemeente Wassenaar zal om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) verzoeken.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Projectleider Commandopost Clingendael die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.