thumbnail
thumbnail
Specialist Omgevingsveiligheid

Veiligheidsregio Utrecht

Meerndijk 17, 3454 HM Utrecht, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Utrecht

Begindatum:

1 jul 2022

Einddatum:

-

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

6 mei 2022

Organisatie
Uw veiligheid, Ons werk
Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s van risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen.

Opdracht
Je geeft specialistisch advies over omgevingsveiligheid/externe veiligheid, verantwoording groepsrisico, ruimtelijke ordening, industriële veiligheid, infrastructuur en transport van gevaarlijke stoffen. Waar nodig kun je ook worden ingezet voor bijvoorbeeld advisering in het kader van omgevingsvisie en/of omgevingsplannen.

Hoe geef je hier invulling aan:

  • Je inventariseert, analyseert en beoordeelt omgevingsrisico’s van bijvoorbeeld bouwwerken, milieu-inrichtingen, evenementen en andere activiteiten in de regio en zorgt mede voor het beheer van deze informatie (regionaal risicoprofiel).

  • Je stemt proactief af met andere partijen (in- en extern) ten aanzien van omgevingsveiligheid en de voorbereiding op de mogelijkheden voor de incidentbestrijding en zelfredzaamheid.

  • Je denkt mee in mogelijke oplossingen en overtuigt betrokken partijen, waaronder bevoegd gezag en de vergunninghouder, van de te kiezen oplossingsrichtingen.

Vereisten / knock-outcriteria
1. Minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding;
2. Aantoonbare werkervaring op het gebied van adviseren van gemeentes op het gebeid van omgevingsveiligheid;
3. Beschikbaar per 1 juli 2022 en direct zelfstandig inzetbaar (geen inwerktraject noodzakelijk);
4. ‘Bring your own device’ is van toepassing. Dit houdt in dat de kandidaat die de opdracht gegund krijgt zelf een mobiele telefoon inclusief abonnement moet meenemen voor alle zakelijke contacten. Ditzelfde geldt voor een laptop cq iPad;

Gunningscriteria (weging, totaal 100 punten)
5. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor in de richting Techniek of Veiligheid (15 punten);
6. Je hebt aanvullende specialistische opleiding(en) gevolgd (zoals de leergang Specialist Risico’s & Veiligheid of Specialist Industriële Veiligheid) (10 punten);
7. Minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met adviseren van gemeentes op het onderwerp omgevingsveiligheid (35 punten);
8. Aantoonbare werkervaringen in het afgelopen jaar in een adviesrol bij een veiligheidsregio/omgevingsdienst (40 punten).

Competenties

  • Zelfstandig, klantgericht en kwaliteitsgericht met oog op resultaten;

  • Gevoel voor bestuurlijke en maatschappelijke verhoudingen;

  • Samenwerken en goede schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. 

Functieschaal
Deze functie is ingedeeld in functieschaal 10. Deze functieschaal is (eventueel) verbonden aan de desbetreffende CAO van de opdrachtgever inzake de inlenersbeloning.

Fee Flextender
Flextender brengt voor deze opdracht geen fee in rekening bij de winnende leverancier. 

Benodigd aantal professionals
2. Beide professionals zullen 18 uur p.p. per week gaan werken. In totaal is dit 36 uur per week.

CV-eisen
Maximaal 5 pagina’s, opgesteld in het Nederlands, minimaal 2 referenties.

Werkdagen
De opdracht wordt vervuld op de volgende werkdagen: in overleg.

Planning
De gesprekken bij de VRU zijn gepland op maandagochtend 23 mei 2022. De kandidaten die hiervoor uitgenodigd zijn, ontvangen uiterlijk op vrijdag 20 mei 2022 bericht. Overige kandidaten ontvangen na de gesprekken bericht over de voortgang van deze inhuuropdracht.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Specialist Omgevingsveiligheid die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.