thumbnail
thumbnail

Teamleider Communicatie

Veiligheidsregio Gelderland Zuid

Professor Bellefroidstraat 11, 6525 AG Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 120,00
32-36 Gelderland

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32-36

Publicatiedatum:

28 mrt 2024

Opdracht omschrijving

Het team communicatie is onderdeel van de sector Bedrijfsvoering waar ook de afdelingen Financiën & Inkoop, Vastgoed & Facility management, Informatievoorziening en HRM deel van uitmaken. Deze sector ondersteunt zowel de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid als de GGD Gelderland-Zuid. Het team communicatie richt zich alleen op de VRGZ. Het communicatieteam bestaat uit 4 medewerkers en bevindt zich in het hart van onze organisatie. Samen met de senior adviseur, een net gestarte communicatieadviseur en twee medewerkers vorm je een enthousiast en gedreven team dat als verbinder midden in de organisatie staat.

Het team is volop in ontwikkeling om verder te groeien als professioneel team. Binnen de VRGZ zijn we bezig met de vraag hoe we kunnen komen tot een effectieve en efficiënte inrichting van de communicatie en hoe optimaal samen te werken, zowel intern als met externe partijen, om zo maximale toegevoegde waarde te kunnen realiseren.

Verantwoordelijkheden

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

  • Je geeft adviezen voor het verder professionaliseren van het team Communicatie, waarbij je onderzoek doet naar en advies geeft over de gewenste structuur, bezetting en taakverdeling.

  • Je ontwikkelt de communicatiestrategie, waarbij je ook zorgt voor een goede inbedding en borging binnen het team Communicatie.

  • Je geeft leiding aan het team Communicatie

  • Je bent lid van het MT-Bedrijfsvoering van de VRGZ en bent het eerste aanspreekpunt voor de Manager Sector bedrijfsvoering namens het team communicatie.

De kandidaat is inzetbaar vanaf 1-05-2024 tot en met 31-12-2024 voor 32-36 uur per week.De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Voeg een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. Uit het CV blijkt dat de kandidaat aantoonbaar beschikt over: - Een afgeronde hbo-/wo-opleiding op het gebied van marketing en/of communicatie (op verzoek van opdrachtgever aan te tonen met diploma's); - Minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie en context; - Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig; - Je kunt goed in teamverband werken en kunt relaties opbouwen en onderhouden; - Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden; - Je handelt vanuit onze drie kernwaarden: ‘vertrouwen, probleemoplossend en eigenaarschap‘. Onder een CV verstaan wij een overzicht van de opleidingen en werkervaring van de kandidaat. Benoem en beschrijf concreet in het CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat de kandidaat aan deze eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld. Het CV is in het Nederlands opgesteld.

Voeg een referentie (maximaal 1 A4) in PDF formaat toe. Uit de referentie (niet ouder dan 5 jaar) blijkt dat de kandidaat beschikt over: Het naar tevredenheid van opdrachtgever uitvoeren van een vergelijkbare opdracht van vergelijkbaar niveau en omvang. Vermeld in uw referentie duidelijk de omschrijving van de opdracht en de contactgegevens van de opdrachtgever. Uit de omschrijving blijkt duidelijk dat de referentie voldoet aan de gestelde eisen. Opdrachtgever behoudt zich het recht voor om de referentie te verifiëren bij de referent.

Je kunt voor aanvang van de werkzaamheden een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) (van maximaal een half jaar oud) ten aanzien van de volgende functie/taakvelden overleggen: - Informatie - Diensten - Zakelijke transacties

50 %

Het beoordelingsteam beoordeelt het CV van de kandidaat op de mate waarin de kennis en ervaring aansluit bij de omschrijving van de opdracht/het functieprofiel. - CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - CV sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - CV sluit onvoldoende aan bij onze uitvraag (score 0)

50 %

Voeg een motivatie toe (maximaal 2 A4 in PDF). Kandidaat beschikt over een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht JOU aanspreekt en wat JIJ hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - De motivatie sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - De motivatie sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - De motivatie sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - De motivatie is onvolledig en sluit niet of onvoldoende aan bij onze uitvraag (knock-out)

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Teamleider Communicatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.