thumbnail
thumbnail

Projectleider Vastgoed

Veiligheidsregio Gelderland Zuid

Professor Bellefroidstraat 11, 6525 AG Nijmegen, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 100,00
32 Gelderland

Begindatum:

2 sept 2024

Einddatum:

28 feb 2025

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

5 jul 2024

Omschrijving van de opdracht

De Afdeling Vastgoed- en Facility Management (V-&FM) is een onderdeel van de Sector Bedrijfsvoering en werkt voor de Veiligheidsregio Gelderland-Zuid. Deze afdeling organiseert onder andere alle activiteiten die nodig zijn voor het ontwikkelen, ontwerpen, uitvoeren en beheren van het vastgoed voor de VRGZ. Het team Vastgoed bestaat uit een Adviseur vastgoed, projectmedewerkers en projectleiders.

Binnen Vastgoed zijn er projecten gestart met betrekking tot de vastgoedportefeuille die de projectleider Vastgoed moet gaan uitvoeren. De projectleider Vastgoed zal hierbij intensief gaan samenwerken met de adviseur Vastgoed.

Verantwoordelijkheden

De belangrijkste taken en verantwoordelijkheden zijn:

  • Je voert regie, houdt toezicht, begeleidt de uitvoering van verbouwingen, renovaties en vervangingen aan eigendomspanden met eigen personeel en met externe partijen. 

  • Onderlinge en nauwkeurige afstemming met verhuurders, groepschefs, teamleiders en Vastgoed.

  • Verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van onderhoudswerkzaamheden.

  • Je anticipeert op noodzakelijke vervolgacties, signaleert bij stagnatie, stemt hierover af en schaalt indien nodig tijdig op.

  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies op installatietechnisch en bouwkundig gebied.

  • Je anticipeert op wet- & regelgeving binnen vastgoed.

  • Je voert diverse administratieve werkzaamheden uit.

Beschikbaarheid
De kandidaat is inzetbaar vanaf 2-09-2024 tot en met 28-02-2025 voor32 uur per week. De inhuuropdracht kan optioneel worden verlengd. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen
Voeg een CV van maximaal 3 pagina's A4 toe. Uit het CV blijkt dat de kandidaat aantoonbaar beschikt over: • Een afgeronde bouwkundige/technische HBO-opleiding of Facility Management met technische affiniteiten; • Minimaal 5 jaar werkervaring als projectleider in uitvoeringsprojecten in het Vastgoed, waaronder verbouwingen, renovaties en projecten; • Kennis van relevante wet- en regelgeving, zoals omgevingsvergunning voor bouwen en ruimtelijke ordening. • Je bent flexibel, stressbestendig en besluitvaardig; • Je kunt goed in teamverband werken en kunt relaties opbouwen en onderhouden; • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden. • Je handelt vanuit onze drie kernwaarden: ‘vertrouwen, probleemoplossend en eigenaarschap‘. Onder een CV verstaan wij een overzicht van de opleidingen en werkervaring van de kandidaat. Benoem en beschrijf concreet in het CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat de kandidaat aan deze eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld. Het CV is in het Nederlands opgesteld.

Onder een CV verstaan wij een overzicht van de opleidingen en werkervaring van de kandidaat. Benoem en beschrijf concreet in het CV de relevante ervaring waaruit blijkt dat de kandidaat aan deze eis(en) voldoet. In het CV dient te allen tijde een vermelding van de functienaam, start- en einddatum en beschrijving van de werkzaamheden te zijn vermeld. Het CV is in het Nederlands opgesteld.

Je kunt een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) (van maximaal een half jaar oud) ten aanzien van de volgende functie/taakvelden overleggen: - Informatie - Diensten - Zakelijke transacties

Wensen
50 %

Het beoordelingsteam beoordeelt het CV van de kandidaat op de mate waarin de kennis en ervaring aansluit bij de omschrijving van de opdracht/het functieprofiel. - CV sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - CV sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - CV sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - CV sluit onvoldoende aan bij onze uitvraag (score 0)

50 %

Voeg een motivatie toe (maximaal 2 A4 in PDF). Kandidaat beschikt over een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht JOU aanspreekt en wat JIJ hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - De motivatie sluit uitstekend aan bij onze uitvraag (score 5) - De motivatie sluit goed aan bij onze uitvraag (score 3) - De motivatie sluit voldoende aan bij onze uitvraag (score 1) - De motivatie is onvolledig en sluit niet of onvoldoende aan bij onze uitvraag (score 0)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Sybren Hindriks via 06 43 53 65 77 / sybren.hindriks@kbenp.nl.
Help
Contact
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Wil je even sparren met een van onze adviseurs?
Neem contact op met onze opdracht adviseur over de opdracht. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen via de contact pagina.
Opdracht Adviseur Sybren Hindriks
Sybren Hindriks
Opdracht Adviseur

Ben jij de Projectleider Vastgoed die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.