thumbnail
thumbnail
Toezichthouder brandveiligheid

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Overig
Sluit morgen
€ 90,00
14-28 Gelderland

Publicatiedatum:

19-01-2023

Sluitingsdatum:

29-01-2023

Begindatum:

13-02-2023

Einddatum:

01-01-2024

Uren per week:

14-28

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

De afdeling Risicobeheersing  van de sector Brandweer houdt zich bezig met de brand-, en
omgevingsveiligheid voor mensen en hun directe leef- en werkomgeving. Hierbij is het doel het voorkomen van slachtoffers en het beperken van schade. Waarbij het niet alleen gaat om wat er binnen gebouwen gebeurt, maar ook in de omgeving.

Binnen de afdeling Risicobeheersing zijn een groot aantal collega’s dagelijks bezig om adviezen uit te brengen en toezicht te houden op het dagelijks gebruik. Daarnaast is het geven van voorlichting over veiligheid een belangrijke taak.

Wat ga je voor ons doen?
Wij zijn voor de afdeling Risicobeheersing op zoek naar tijdelijke ondersteuning in de rol van een Toezichthouder brandveiligheid.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op 7 februari 2023. Gelieve hier rekening mee te houden. 

 • Je behandelt een melding brandveilig gebruik en voert controles uit op brandveilig gebruik.

Eisen

 • Je bent inzetbaar voor 14-28 uur gemiddeld per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 13 en 27 februari 2023.

 • De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe.

 • Je hebt recent, in de periode 2020-heden, aantoonbaar werkervaring opgedaan als toezichthouder brandveiligheid bij een veiligheidsregio.

 • Je beschikt aantoonbaar over een aan het vakgebied-gerelateerde MBO diploma (bijvoorbeeld bouwkunde).

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

 • Je beschikt aantoonbaar over het diploma medewerker brandpreventie.

 • Je dient in het bezit te zijn van het rijbewijs B. Indien je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van je rijbewijs te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je hebt recent, in de periode 2020-heden, ervaring opgedaan het werken met het zaaksysteem Squit2020 of gelijksoortige applicaties. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).

 • Je hebt recent, in de periode 2020-heden, ervaring met het afhandelen van meldingen brandveilig gebruik. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken?

Competenties

 • Overtuigingskracht

 • Daadkrachtig

 • Didactisch vaardig

 • Samenwerkingsgericht

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Toezichthouder brandveiligheid die deze organisatie zoekt?