thumbnail
thumbnail

Planner najaarscampagne

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
€ 80,00
18 Gelderland

Begindatum:

1 jul 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

18

Publicatiedatum:

3 jun 2024

Opdracht omschrijving
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 700.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

GGD Gelderland-Midden zet zich in voor de bestrijding van het coronavirus. Met het griepseizoen in aantocht, gaat de strijd tegen COVID-19 verder en om deze reden starten wij weer een najaarscampagne op. Wil jij een bijdrage leveren aan de maatregelen om verdere verspreiding van COVID-19 te voorkomen?

Wij zoeken voor gemiddeld 18 uur per week een planner voor de najaarscampagne coronabestrijding.

Wat ga je voor ons doen?
In deze functie hou jij je bezig met het maken van (week)roosters van medewerkers binnen coronabestrijding. Vanuit de lijn (teamleiders) ontvang je wekelijks de bezettingsbehoefte voor de komende periode, waarmee jij de puzzel gaat leggen om de planning rond te krijgen. Waar mogelijk verwerk je persoonlijke voorkeuren van medewerkers op basis voor de door hen opgegeven beschikbaarheid, maar zorg je er altijd voor dat dit niet ten koste van de operatie gaat. 

Je helpt in de dagsturing en signaleert eventuele knelpunten, bijvoorbeeld door ziekte, en je komt proactief met mogelijke oplossingen. Je voorstellen zijn creatief en realistisch, waarbij je te allen tijde het belang van de organisatie en de medewerkers bewaakt. Je hebt oog voor detail, waarbij je ht grotere plaatje niet uit het oog verliest.

Uiteraard doe je dit niet alleen, maar werk je in een team met fijne collega's. Binnen het team wordt gewerkt met taak- en resultaatverantwoordelijkeden, die eigen disciplines en specialisaties kennen. 

Kortom: jij zorgt voor de beste match tussen behoefte van de operatie en inzetbare capaciteit. Je bent stressbestendig, communicatief vaardig en weet anderen mee te nemen in je zienswijze, gedachten en aanpak. Waar je verbetermogelijkheden ziet, draag je proactief input aan. Je stemt tijdig met de capaciteisplanner, teamleiders uit de operatie en je direct leidinggevende. 

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op dinsdag 18 juni. Gelieve hier rekening mee te houden. 

Verantwoordelijkheden
Voor deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor:

 • Het opstellen en opleveren van (week)roosters binnen coronabestrijding;

 • Tijdig communiceren van de (knelpunten van de) plannng en eventuele wijzigingen, richting alle betrokken partijen;

 • Zoeken van vervanging middels flexverzoeken en direct contact met medewerkers;

 • Het dagelijks verzorgen van de roosteroverdracht richting de verantwoordelijke teamleider of locatiecoördinator;

 • Verzamelen en invoeren van relevante mutaties, zoals ziekmeldingen, ruilingen en verlofverzoeken;

 • Meedenken met de teamleiders over optimalisatie t.a.v. het proces, kaders en randvoorwaarden.

Beschikbaarheid
Je bent inzetbaar voor maximaal 6 maanden voor gemiddeld 18 uur per week. De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 1 en 15 juli 2024. De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Eisen

 • Je voegt een cv van maximaal 5 pagina's A4 toe. NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je beschikt aantoonbaar over hbo-werk- en denkniveau en beschikt over een gerichte vakopleiding in de richting van Personeelsplanning. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan deze eis voldoet. Benoem bij de opleiding de naam van het opleidingsinstituut, de plaats, de afstudeerrichting (indien van toepassing) en het jaar waarin je het diploma hebt behaald.

 • Je beschikt, in de periode van 2018 - nu, over minimaal 2 jaar aantoonbare ervaring als personeelsplanner, waarbij de omvang >50 medewerkers betrof. Benoem en beschrijf concreet (geen abstracte termen) in de toelichting de ervaring waaruit blijkt dat je aan deze eis voldoet.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Wensen

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring met het werken met planningssystemen, zoals InPlanning, OWS of Verint. Geef concreet aan met welk(e) pakket(ten), voor welke periode en omvang aan medewerkers is gewerkt. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten. (25%)

 • Je beschikt aantoonbaar over recente ervaring met functioneel beheer binnen een relevant planningspakket. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden; geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten. (25%)

 • Je beschikt aantoonbaar over ervaring met het maken en bewerken van rapportages, analyseren van gegevens en het leggen van verbanden tussen diverse rapportages. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden; geef concreet aan wat is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost. Uit de beantwoording op deze vraag blijkt dat je veel ervaring hebt 5 punten. Voldoende ervaring 3 punten. Weinig ervaring 1 punten en geen ervaring 0 punten. (25%)

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken. - Volledig en heldere motivatie, specifiek gemaakt voor VGGM (5 punten) - Motivatie is deels volledig en helder (2 punten) - Motivatie is onvolledig en onduidelijk (0 punten) (25%)

Meer informatie
Hieronder vind je meer informatie over het aanmeldproces en antwoorden op veelgestelde vragen. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan contact op met Britt Emmen via 06 39 84 53 67 of per mail via britt.emmen@kbenp.nl.
Help
Hoe werkt het?
Veelgestelde vragen
Help
Contact

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Planner najaarscampagne die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.