thumbnail
Interim Teammanager Communicatie

Veiligheids Gezondheidsregio Gelderland-Midden

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Communicatie
Sluit vandaag
€ 110,00
32-36 Gelderland

Publicatiedatum:

03-08-2022

Sluitingsdatum:

14-08-2022

Begindatum:

01-10-2022

Einddatum:

01-04-2023

Uren per week:

32-36

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

Het team Communicatie is onderdeel van de afdeling Mens en Organisatie. Het team Communicatie staat midden in de organisatie, is volop in beweging en werkt voor de brandweer, ambulancezorg, GGD, GHOR en Veilig Thuis. Het team bestaat uit zelfstandig werkende professionals die hun eigen verantwoordelijkheid kennen en nemen. Zij werken prettig samen en zijn een hecht team. Het team bestaat uit 3 communicatieadviseurs, een specialist online en 3 allround communicatiemedewerkers.

Functiebeschrijving
Het team Communicatie verricht veel werk en er worden goede resultaten bereikt. Om te kunnen voldoen aan de vraag van de directie en de organisatie willen we graag een fundamentele verandering van de focus van het team realiseren. Van de interim Teammanager verwachten wij dat hij/zij sturing geeft aan dit proces. De huidige opdracht is (bijna) afgerond en kan niet nader worden verlengd. Deze uitvraag betreft een nieuwe opdracht i.v.m. doorlopende ontwikkelingen op het gebied van communicatie. Met deze toelichting in de uitvraag willen we graag transparant de markt benaderen en de huidige situatie weergeven. Deze opdracht staat voor iedereen vrij om te reageren en de inschrijvingen zullen worden beoordeeld op de gestelde criteria voor deze specifieke opdracht.

Van de kandidaat wordt verwacht dat hij/zij sturing geeft aan de doorontwikkeling van het team Communicatie. Als specifieke taken benoemen wij:
- het geven van richting aan het team in relatie tot de doelen van de organisatie
- het opstellen van een organisatieplan communicatie waarin een helder en toekomstgericht beeld wordt neergezet over zowel de inrichting als de positionering van communicatie
- het opstellen van een samenwerkingsplan met stakeholders en overige in- en externe partijen
- het optreden als strategisch adviseur voor de directie en het bestuur
- het bewaken van de samenwerking met de crisiscommunicatie.

Je weet snel je weg te vinden binnen de organisatie en werkt vanuit de verbinding waarbij je je eigen rol bewaakt. Je schakelt snel mee in de soms snel veranderende omgeving en weet daarop te anticiperen.

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Interim Teammanager Communicatie die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.