thumbnail
thumbnail
Bouwplantoetser brandveiligheid

Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem, Nederland

Overig
Sluit morgen
€ 100,00
8-24 uur Gelderland

Publicatiedatum:

19-01-2023

Sluitingsdatum:

29-01-2023

Begindatum:

13-02-2023

Einddatum:

01-01-2024

Uren per week:

8-24 uur

Organisatie
Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. www.vggm.nl.

De afdeling Risicobeheersing van de sector Brandweer houdt zich bezig met de brand-, en
omgevingsveiligheid voor mensen en hun directe leef- en werkomgeving. Hierbij is het doel het voorkomen van slachtoffers en het beperken van schade. Waarbij het niet alleen gaat om wat er binnen gebouwen gebeurt, maar ook in de omgeving.

Binnen de afdeling Risicobeheersing zijn een groot aantal collega’s dagelijks bezig om adviezen uit te brengen en toezicht te houden op het dagelijks gebruik. Daarnaast is het geven van voorlichting over veiligheid een belangrijke taak.

Wat ga je voor ons doen?
Binnen de afdeling Risicobeheersing zijn wij op zoek naar tijdelijke ondersteuning in de rol van Bouwplantoetser brandveiligheid.

De interviews voor deze opdracht zullen plaatsvinden op 7 februari 2023. Gelieve hier rekening mee te houden. 

 • Je voert werkzaamheden uit rond nieuw te verlenen vergunningen;

 • Je behandelt een melding brandveilig gebruik en voert controles uit op brandveilig gebruik;

 • Je geeft adviezen voor een vergunning brandveilig gebruik en voert controles uit op brandveilig gebruik;

 • Je geeft adviezen over en voert controles uit op bouwplannen.

Eisen

 • Je bent inzetbaar voor ca 11 maanden voor minimaal 8 tot maximaal 24 uur gemiddeld per week (afhankelijk van werkaanbod). De ingangsdatum van de opdracht dient te liggen tussen 13 en 27 februari 2023.

 • De startdatum is onder voorbehoud van een tijdige afronding van de Offerteprocedure. Dit kan ook betekenen dat de startdatum van de opdracht zal moeten worden opgeschoven. Aan de vermelde startdatum in de Offerteaanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

 • NB. Het CV dient louter ter verificatie van de bij de eisen en wensen gegeven antwoorden. Daarnaast dien je, indien van toepassing, bij alle eisen en gunningscriteria kwaliteit de antwoorden/beschrijvingen in het bijbehorende veld "toelichting" van de applicatie in te vullen. Verwijzingen naar alleen het CV en/of andere documenten bij de toelichting op de eisen en de gunningscriteria kwaliteit zal leiden tot uitsluiting.

 • Je hebt recent, in de periode 2020-heden, aantoonbaar werkervaring opgedaan als bouwplantoetser brandveiligheid bij een veiligheidsregio.

 • Je beschikt aantoonbaar over een aan het vakgebied-gerelateerd MBO diploma (bijvoorbeeld bouwkunde).

 • Je beschikt aantoonbaar over het diploma medewerker brandpreventie.

 • Je dient in het bezit te zijn VOG, profiel 45. Wanneer je in aanmerking komt voor de opdracht dan dien je een kopie van de VOG te overleggen.

Gunningscriteria

 • Je hebt recent, in de periode 2020-heden, ervaring opgedaan het werken met Squit2020 of gelijksoortige applicaties. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).

 • Je hebt recent, in de periode 2020-heden, ervaring met het adviseren van bouwaanvragen in het kader van brandveiligheid. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost).

 • Je hebt een heldere motivatie om deze opdracht uit te voeren. Wij vinden het belangrijk om te horen waarom deze opdracht jou aanspreekt en wat jij hieraan kan bijdragen. Wat zijn jouw belangrijke eigenschappen die deze opdracht tot een succes kunnen maken?

Meer informatie
Voor vragen omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de footer van deze pagina of ga naar onze Hoe Werkt Het-pagina. Toch nog vragen? Neem direct contact op met Jan de Vries via 06 - 365 104 90 of per mail via jan.devries@kbenp.nl. 

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Bouwplantoetser brandveiligheid die deze organisatie zoekt?