thumbnail

Business Consultant Domeinondersteuning

UWV

La Guardiaweg 94-114, 1043 DL Amsterdam, Nederland

ICT VERLOPEN

Publicatiedatum:

13-01-2022

Sluitingsdatum:

18-01-2022

Begindatum:

01-02-2022

Einddatum:

01-02-2023

Uren per week:

32-38
94,25
32-38 Noord-Holland

Team IV FB

Wij zijn ons, met 120 Business IT-professionals, aan het ontwikkelen tot een professionele IV-organisatie. Wij ondersteunen proactief en klantgericht de divisies met betrouwbare gemeenschappelijke voorzieningen.

De divisies zijn: WERKbedrijf, Sociaal Medisch Zaken, Uitkeren, Klant & Services, Handhaving en Gegevensdiensten.

Wij zijn druk met het verbeteren van de werking van processen en richten het eigenaarschap op de voorzieningen opnieuw in.

Wij zijn o.a. eigenaar van het Elektronisch Archief waarmee data ter beschikking wordt gesteld en waarlangs data beweegt. Dit vraagt om visie en sturing, waarbij privacy en security richtlijnen steeds belangrijker worden.

Uitdagingen  

IV FB is zich snel aan het ontwikkelen tot een professionele IV organisatie, die met betrouwbare gemeenschappelijke voorzieningen proactief en klantgericht de divisies ondersteunt in hun primaire processen. Op dit moment zijn we nadrukkelijk bezig de werking van de processen te verbeteren en het eigenaarschap op de voorzieningen nader in te richten binnen ons bedrijfsonderdeel.

Tevens zijn wij bezig om het beheer (continuïteit) van de dienstverlening in de Agile teams te beleggen.

Specifieke context  

Wij werken voor alle divisies en directoraten van UWV. Onze teams zorgen voor continuïteit, stabiliteit en (door)ontwikkeling van de dienstverlening. Wij zijn nadrukkelijk betrokken bij ruim 50 projecten.

De afstemming tussen zowel de UWV brede als de specifieke divisie verantwoordelijkheden geeft een interessante dynamiek. Maar ook een flinke uitdaging om de complexiteit die hiermee gepaard gaat goed te managen.

 De grote en uitdagende veranderportfolio van IV FB vraagt van de teams om veel afstemming, flexibiliteit en vakmanschap.

 De Agile teams werken nauw samen met het DAR team (Consultant, Analisten en Ontwerpers), Informatieplanning, Portfoliomanagement, BSO en Architectuur.

Agile-Teams

Er zijn zes Agile teams. Ieder team bestaat uit circa zeven vaste teamleden, wanneer nodig aangevuld met andere Business IT-professionals.  

Leveranciers behoren ook tot de Agile team.

Niveau

Wij zetten stappen voorwaarts in het Agile werken. De opmars naar voren is in volle gang gezet en ook het verder verkennen van het werkveld (run & change) van de Agile teams staat hoog in het vaandel.

Kennis en ervaring

•            Een hbo- of wo-diploma Business Informatica of vergelijkbaar.

•            In de afgelopen 3 jaar aaneengesloten werkzaam geweest binnen de Informatievoorziening (Business en IT).

•            In de afgelopen 3 jaar werkzaam geweest binnen 1 of meerdere organisatie(s) met meer dan 5000 medewerkers.

•            In de afgelopen 3 jaar kennis en ervaring opgedaan met het bieden van ondersteuning bij projectmatig werken.

•            Er plezier in hebben om gelijktijdig en ordelijk met meerdere Business IT onderwerpen bezig te zijn.

•            Brede interesses; organisatie, mens, financiën, processen, IT, maatschappij.

•            Ambitie om door te groeien richting projectmanagement of directiesecretariaat.

 

Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek je droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs zo snel mogelijk contact met je opnemen. Na (telefonisch) contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Business Consultant Domeinondersteuning die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.