thumbnail
thumbnail
ICT Inkoopadviseur/Contractmanager

(Talentenregio) Shared Service Centrum ONS

Luttenbergstraat 2, 8012 EE Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Overijssel

Begindatum:

1 jun 2022

Einddatum:

31 dec 2022

Uren per week:

36

Publicatiedatum:

11 mei 2022
ICT Inkoopadviseur / contractmanager

Functieomschrijving:

Als inkoopadviseur / contractmanager beschik je over tenminste HBO werk- en denkniveau en ruime werkervaring. Je bent bekend met / hebt ervaring in het werken in gemeenschappelijke regelingen en de bestuurlijke complexiteit die daarbij komt kijken. 
Je hebt ervaring met het uitvoeren van aanbestedingen, bij voorkeur aangevuld met een vakgerichte opleiding (bijvoorbeeld NEVI 2). Kennis van ICT aanbestedingen is een must, oa van MS, werkplek hardware en ICT onderhoud. Je beschikt daarnaast over een enthousiasmerende en overtuigende inbreng, gericht op samenwerking. bestuurskunde complexiteit gemeenschappelijke regeling

Competenties
Je bent een zelfstarter met een pro-actieve houding en tevens ben je:
- Relatiegericht;
- Doelgericht;
- Creatief;
- Teamplayer;
- Omgevingsbewust.

De competenties zoals genoemd in de opdracht- en/of kandidaatomschrijving worden door SSC-ONS getoetst in de motivatiebrief en/of tijdens de gespreksronde.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen één werkdag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de ICT Inkoopadviseur/Contractmanager die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.