thumbnail
thumbnail

Vastgoed adviseur

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Overijssel

Begindatum:

1 mei 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

28

Publicatiedatum:

29 mrt 2024

Dit zijn wij:


In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 130.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s. We zorgen voor elkaar en zijn er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe.
De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals de woningbouwopgave, klimaatadaptatie, Energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.
Zwolle is een stad in een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. De komende jaren staat er veel te gebeuren, waarbij we jouw inbreng en ideeën goed kunnen gebruiken.
Als je voor Zwolle werkt, word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je blijvend te ontwikkelen. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we in Zwolle voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad. 

De afdeling Vastgoed
Bij de afdeling Vastgoed werken ruim 30 professionals met verschillende specialisaties, zoals: juridische zaken, vastgoedmanagement, planeconomie, uitgifte, verwerving en beheer. Met kennis, ervaring, daadkracht en creativiteit dragen wij bij aan het concreet maken van ruimtelijke ontwikkelingen en maatschappelijke opgave in Zwolle op korte en lange termijn. Het werkveld van de afdeling is breed: beheer, exploitatie en transformaties van gebouwen en gronden, ontwikkeling van nieuw en vernieuwen van bestaand (maatschappelijk) vastgoed, locatieontwikkeling en uitgifte van gronden, herstructurering en grootschalige gebiedsontwikkelingen.

Dit ga je doen
Een belangrijk onderdeel van je werk is de verkoop van grond aan de zakelijke markt voor het vestigen van bedrijven. Je bent verantwoordelijk voor de totale transactie. Van informatie tot onderhandelen en contractuele vastlegging. Daarvoor zit je om de tafel met bedrijven die zich willen vestigen en Zwolle. Je weet je goed met deze bedrijven te verbinden, kent de belangen en faciliteert de bedrijven waar mogelijk bij hun huisvestingswensen. Daarnaast participeer je als vastgoed-deskundige in diverse opgaven. Je bent betrokken bij de ontwikkeling van bedrijvenlocaties en adviseert over ontwikkelingsstrategieën.Dit ben jij:
Je bent een vastgoeddeskundige met een vastgoedopleiding op minimaal HBO-niveau. Je beschikt over goede overtuigingskracht, hebt ervaring met onderhandelingen en hebt gevoel voor bestuurlijke en commerciële verhoudingen. Je hebt kennis van marktontwikkelingen op het gebied van vastgoed en hebt affiniteit met het ontwikkelen van bedrijventerreinen. Je bent gedreven en hebt een intrinsieke drijfveer om kennis op het gebied van de vastgoedmarkt en bouwkosten te vergaren en bij te houden. Daarbij ben je praktisch ingesteld. Je legt gemakkelijk contact en communiceert, zowel mondeling als schriftelijk, helder en duidelijk. Je bent proactief, verbindend en resultaatgericht.  
 

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Vastgoed adviseur die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.