thumbnail
thumbnail
Objectbeheerder

Grote Kerkplein 15, 8011 PK Zwolle, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
32 Overijssel

Begindatum:

1 jan 2024

Einddatum:

31 dec 2024

Uren per week:

32

Publicatiedatum:

21 nov 2023

Objectbeheerder
32 uur per week

Werkomgeving
In Zwolle geloven we dat het leven beter wordt als we met elkaar optrekken. Wij zetten daarom met kracht in op verbinding. Een goed samenspel met onze 130.000 inwoners, partners in de stad, het college, de raad en collega’s. We zorgen voor elkaar en zijn er voor elkaar. Iedereen doet mee en iedereen doet ertoe.

De stad staat voor grote opgaven om onze leefwereld duurzaam vorm te geven, zoals klimaatadaptatie, energietransitie en de ontwikkeling van een circulaire economie. Al die kleine en grote opgaven zijn leidend voor onze manier van samenwerken. Afdelingen en teams zijn thuishavens, maar we werken door de afdelingen heen en zoeken elkaar makkelijk op. Samen tillen we bijzondere projecten van de grond. We vinden elkaar in voor- en tegenspoed, acteren als professionele partners, denken in mogelijkheden en stimuleren initiatieven uit de organisatie en de stad.

Zwolle is een stad in een regio die hard op weg is om de vierde economische topregio van Nederland te worden met innovatieve bedrijven die bijdragen aan onze maatschappelijke opgaven. De komende jaren staat er veel te gebeuren, waarbij we jouw inbreng en ideeën goed kunnen gebruiken.

Als je voor Zwolle werkt, word je uitgedaagd om je talenten optimaal in te zetten en je blijvend te ontwikkelen. Je krijgt kansen om te verrassen en te vernieuwen. Jezelf kunnen en mogen zijn; daar staan we in Zwolle voor. We waarderen, accepteren en respecteren elkaar om wie we zijn. Want het is de diversiteit die kleur geeft aan onze organisatie én stad.

Afdeling
De afdeling Beheer, Erfgoed en Gebouwen voert het (operationele) technische beheer uit van de gehele openbare ruimte en het Gemeentelijk maatschappelijk vastgoed. De ontwikkeling en het beheer van het vastgoed wordt gedaan door een team van technische mensen binnen de afdeling Beheer, Erfgoed en Gebouwen en het team Vastgoedmanagement binnen de afdeling Vastgoed.

Functieomschrijving
Als objectbeheerder ben je verantwoordelijk voor de technische instandhouding van één of meerdere clusters gebouwen. Je bent het aanspreekpunt voor onze huurders en collega’s voor het dagelijks onderhoud en planmatig onderhoud van de gebouwen in deze clusters. Centraal staat de instandhouding van het vastgoed door het plannen en bijstellen van meerjarig onderhoud, inkoop, toezicht en oplevering van werkzaamheden. Je adviseert ook over verbouwingen, verduurzaming, gebouwprestaties en de financiële cyclus. Je werkt in deze rol weliswaar zelfstandig maar tegelijkertijd samen met andere (technische) beheerders, adviseurs en projectleiders. Je hebt ruime ervaring in het verwerken en up tot date houden van technische gegevens in geautomatiseerde onderhoudsprogramma’s. Daarnaast ben je goed op de hoogte van actuele wet en regelgeving rondom het gebruik van gebouwen.

Persoonlijk profiel
Je hebt een afgeronde MBO+/HBO opleiding bouwkunde en je hebt ervaring met het aansturen van het dagelijks onderhoud aan de technische installaties. Je bent administratief goed onderlegd en je hebt kennis van en ervaring met digitale onderhoudsprogramma’s. Je kent de actuele wetgeving in jouw vakgebied. Verder is ervaring met werken vanuit een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP) een pré.

Je bent een zelfstarter, je kent de weg in het beheer van gebouwen, echte netwerker en blinkt uit in samenwerking met andere disciplines. Doordat je breed geïnformeerd wilt zijn, volg je ontwikkelingen en innovaties in je vakgebied op de voet. De kennis hiervan benut je effectief in je functioneren. Je hebt en benut het vermogen om binnen het team van objectbeheerders nieuwe initiatieven te nemen en voor te stellen. Je werkt vanuit overtuiging proces- en projectmatig omdat jij ons maatschappelijk vastgoed beschouwt als assets. Je bent resultaatgericht, kunt goed schakelen en afstemmen en voelt aan hoe je met je collega’s moet omgaan.   

Eisen

  • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woon- werk)

  • Minimaal een afgeronde MBO opleiding Bouwkunde.

  • Aantoonbare werkervaring als objectbeheerder in de afgelopen 2 jaar bij een gemeente.

  • Kandidaat is beschikbaar voor zoveel mogelijk werken op kantoor. Thuiswerken is gezien de werkzaamheden niet of nauwelijks mogelijk.

  • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente.
    De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wensen

  • Aantoonbaar bekend met werken vanuit een MeerJarenOnderhoudsPlan (MJOP)

  • Aantoonbare ervaring met aansturen van dagelijks onderhoud aan de technische installaties.

  • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Leya Schoonderwoerd via leya.schoonderwoerd@kbenp.nl of via 06 436 079 99.

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met onze opdracht adviseur.
Opdracht Adviseur Jan de Vries
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Objectbeheerder die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.