thumbnail
Medewerker Frontoffice CJG en GTT

(Talentenregio) Gemeente Raalte

Zwolsestraat 16, 8101 AC Raalte, Nederland

Organisatie en Personeel
Sluit over 3 dagen
Geen maximum
36 Overijssel

Publicatiedatum:

05-08-2022

Sluitingsdatum:

17-08-2022

Begindatum:

29-08-2022

Einddatum:

28-02-2023

Uren per week:

36
Medewerker Frontoffice CJG en GTT

Voor de frontoffice zijn we opzoek naar een ervaren en initiatiefrijke collega. Je bent het eerste aanspreekpunt voor inwoners en samenwerkingspartners, maar ook voor je collega’s.
Je bent een representatieve, stressbestendige, integere collega met een proactieve houding en dé persoon die plezier haalt uit het helpen van mensen. Jij bent administratief sterk, werkt nauwkeurig en bent bereid om collega’s te helpen op verschillende vlakken. Je kunt je zowel mondeling als tekstueel goed uitdrukken bij contacten op verschillende niveaus en je bent gericht op samenwerking. Je hebt affiniteit met jeugd en hun ouders en hebt kennis van de jeugdwet en de sociale kaart. Je hebt minimaal een MBO+ werk- en denkniveau, bent typevaardig en je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen de jeugdzorg.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker Frontoffice CJG en GTT die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.