thumbnail
WMO Consulent

(Talentenregio) Gemeente Oldebroek

Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
36 Gelderland

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

12-08-2022

Begindatum:

15-09-2022

Einddatum:

15-12-2022

Uren per week:

36
De opdrachtgever
Opdrachtomschrijving
Als Wmo consulent behandel en onderzoek je de binnenkomende Wmo meldingen. Je voert een keukentafelgesprek met de inwoner waarna je tot een besluit komt, hierover rapporteer je.

Je hebt brede kennis van alle voorzieningen (vervoersvoorzieningen, rolstoelen en woningaanpassingen) en diensten (huishoudelijke ondersteuning, dagbesteding en begeleiding) die voorkomen binnen de Wmo. Daarnaast ondersteun je de inwoner bij het oplossen van problemen en verwijs je eventueel door naar voorliggende voorzieningen of gespecialiseerde instanties. Je maakt de afweging in hoeverre hulp nodig is, of dat de inwoner door eigen kracht en inzet van het eigen netwerk voldoende geholpen wordt. Tevens ben je in staat om samen met de inwoner een integraal ondersteuningsplan op te stellen. Hierbij kijk je naar het volledige systeem en hulpvragen op verschillende domeinen.

 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de WMO Consulent die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.