thumbnail
Projectleider civieltechnische projecten in de openbare ruimte

(Talentenregio) Gemeente Oldebroek

Raadhuisplein 1, 8096 CP Oldebroek, Nederland

Project- en Programmamanagement
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
28 Gelderland

Publicatiedatum:

17-06-2022

Sluitingsdatum:

27-06-2022

Begindatum:

04-07-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

28
Projectleider Civiel
28 uur per week

Ben jij die gedreven enthousiaste Projectleider Civiel en vind je het leuk om met aannemers en voor onze inwoners te bouwen aan de leefomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De organisatie
De organisatie van de gemeente Oldebroek bestaat uit ongeveer 235 medewerkers, verdeeld over 6 teams. We werken samen aan een leefbaar Oldebroek en dit doen we intensief samen met onze inwoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Samen met deze partijen stimuleren we elkaar om zelf verantwoordelijkheid te nemen waar dat kan en actief bij te dragen aan de samenleving. Hierbij zijn samenwerking, vertrouwen en betrokkenheid, maar ook open staan voor elkaar, actief zijn en lef hebben erg belangrijk. Wij willen bewonersinitiatieven ondersteunen en aansluiten bij de agenda die inwoners van de dorpen zelf opstellen.

 

De samenleving verandert en de gemeente verandert mee. Mensen willen minder afhankelijk zijn van de overheid en vooral zelf hun levenskoers bepalen. In Oldebroek willen we inwoners ruimte geven om zelf en met elkaar de koers te bepalen in hun dorpen. Zij kunnen zelf en met elkaar verantwoordelijkheid en initiatief nemen. Als gemeente willen we inwoners daarbij ondersteunen en sluiten we aan bij de agenda die de dorpen zelf opstellen. Dat doen we onder het motto 'Oldebroek voor mekaar'. We werken daarbij vanuit de kernwaarden: “verbindend, eigenaarschap, dienstverlenend, flexibel en vakbekwaam”.

Het team
Werkzaamheden

Als Projectleider Civiel werk je zowel aan projecten vanuit Grondbedrijf als aan eigen dienst projecten. Dit maakt je een spin in het web tussen Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer Openbare Ruimte. DZorgt voor de voorbereiding van civiele projecten;
 • Zorgt voor een goede afstemming met alle beheerstaken en een juiste toepassing van de beleidskaders in de uitvoeringsplannen;
 • Begeleidt en adviseert het management inzake de aanbesteding van civiele projecten;
 • Begeleidt en evalueert als projectleider de uit te voeren civiele projecten;
 • Onderhoud contacten met aannemers ten aanzien van de voortgang van de financiële en technische afronding van de civiele projecten;
 • Plant en coördineert de voortgang van de uit te voeren civiele projecten;
 • Neemt deel aan diverse regionale overleggen ten aanzien van Ruimte en Mobiliteit.

 • Functie eisen
  • Je hebt een afgeronde civieltechnische vakopleiding op HBO-niveau gevolgd.
  • Je hebt in een vergelijkbare functie enige jaren ervaring opgedaan.
  • Je bent klantgericht, kunt goed plannen en organiseren en werkt resultaatgericht. 
  • Je beschikt over een goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheid en hebt organisatievermogen. Daarnaast ben je vanwege de werkzaamheden die op je afkomen stressbestendig en integer.
  • Je beschikt over politieke en bestuurlijke sensitiviteit.
  • Je bent in staat om het grotere geheel te zien en helpt collega’s om het gezamenlijke resultaat te versterken.

  Van nature ben je een echte netwerker en teamplayer; je onderhoudt graag contacten, bent benaderbaar, initiatiefrijk en een volwaardig gesprekspartner op elk niveau. Als persoon ben je in staat mee te denken met de inwoners en de organisatie, je bezit een sterk probleemoplossend vermogen en verantwoordelijkheidsgevoel.


  Meer weten ?

  Meer informatie over de gemeente Oldebroek vind je op www.oldebroek.nl.    

  Documenten:

  Vind jouw droomopdracht

  Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

  Kies een opdracht

  Ben jij de Projectleider civieltechnische projecten in de openbare ruimte die deze organisatie zoekt?

  Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
  Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.