thumbnail
Medewerker APV vergunningen

(Talentenregio) Gemeente Meppel

Grote Oever 26, 7941 BJ Meppel, Nederland

Juridisch
Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
8 Drenthe

Publicatiedatum:

29-07-2022

Sluitingsdatum:

08-08-2022

Begindatum:

15-08-2022

Einddatum:

31-12-2022

Uren per week:

8
Ben jij degene die team Dienstverlening van de gemeente Meppel ondersteunt op het gebied van vergunningen tot en met eind december 2022. Wil je een directe bijdrage leveren aan een veilige, gezellige en leefbare stad? Heb je kennis van de APV en andere relevante wet- en regelgeving? Reageer dan op deze klus.
Medewerker APV vergunningen
(8 uur per week)
Bij ons wil je komen werken!
Wat ga je doen?
  • Zorgdragen voor het gehele proces van vergunningverlening;
  • Aanvraag in behandeling nemen, toetsen op haalbaarheid, signaleren van knelpunten en risico’s en draagt zo nodig oplossingen aan;
  • Beschikkingen opstellen en verzorgen van de administratieve en procedurele afhandeling.
Wat breng je mee?
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 1 jaar recente ervaring in het vergunnen;
  • Kennis van de APV;
  • “feeling” voor de werkgebieden omtrent vergunningen.
Vaardigheden en eigenschappen
Je werkt en denkt integraal en daarbij ben je omgevingsbewust en sensitief. Je bent een goede teamspeler en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je kunt snel schakelen en weet prioriteiten te stellen.
Waarom Meppel?
Omdat jij van een uitdaging houdt. In Meppel varen we een koers die de bedoeling van de vraagstukken centraal stelt, waarin we betrouwbaar partnerschap nastreven en samen flexibel werken aan de dienstverlening naar onze inwoners. Er heerst een open, informele en collegiale werksfeer en dit spreekt jou aan. De loyaliteit en betrokkenheid van medewerkers van de gemeente Meppel zie en waardeer jij.
Meppel in het kort
De Gemeente Meppel is een groeiende stad met ongeveer 35.000 inwoners en bestaat uit Broekhuizen, Meppel, Nijeveen, Rogat en de Schiphorst. Gelegen in het zuiden van Drenthe, onderdeel van de regio Zwolle. Meppel is een bijzondere stad aan het Meppelerdiep. Opmerkelijk en uitnodigend is het geluk dat de bewoners daar telkens weten te vinden en te delen. Een geluk diep van binnen dat zich op mooie manieren laat zien en ook tegen een stootje kan. Meppel diep geluk. Kernwaarden: geluk, gastvrij, ondernemend, knooppunt, groen, karakteristiek. Met de samenleving willen we Meppel neerzetten als gelukkigste en meest gastvrije stad.
 

Documenten:

Vind jouw droomopdracht

Zoek jouw droomopdracht in ons portaal en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs nog dezelfde dag contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht

Ben jij de Medewerker APV vergunningen die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.