thumbnail
thumbnail

Projectleider gebiedsontwikkeling

Stephanuspark 1, 7772 HZ Hardenberg, Nederland

Deze inhuuropdracht is verlopen
Geen maximum
20 Overijssel

Begindatum:

8 apr 2024

Einddatum:

31 mrt 2025

Uren per week:

20

Publicatiedatum:

30 mrt 2024

Ervaren Projectleider gebiedsontwikkeling

HET GAAT OM HARDENBERG

Bij de gemeente Hardenberg werk je met veel plezier en energie aan de opgaven en uitdagingen in de samenleving. Dit doe je samen met ruim 550 collega's. Dat doe je in een professionele organisatie. Daarbij staat de samenleving centraal. Want het gaat om Hardenberg.
De gemeente Hardenberg is een mooie en bijzondere gemeente om in te wonen en werken. Het uitgestrekte platteland gaat hand in hand met economische groei, bruisende centra, een sterke maakindustrie en stedelijke voorzieningen. In tegenstelling tot veel andere grensgemeenten groeit de Hardenbergse bevolking en economie. Met meer dan 61.000 inwoners is Hardenberg de tweede gemeente van de regio Zwolle. Onze omgevingsvisie vertelt het verhaal van Hardenberg. We staan voor een periode van groei waarin we ons door ontwikkelen tot Landstad Hardenberg. Centraal hierin staan de verdere uitbouw van onze streekfunctie, een aantrekkelijk buitengebied en een sterk voorzieningenniveau. Dit gaan samen met een krachtige, duurzame en concurrerende economie. Bekijk hier onze animatiefilm: ‘Landstad Hardenberg’.

OPDRACHTOMSCHRIJVING
Als projectleider gebiedsontwikkeling werk je aan uitdagende en afwisselende ruimtelijke (ontwikkeling)projecten. Je werkt aan het realiseren van woningbouwplannen, inbreidingsplannen, stedelijke gebiedstransformaties of de herinrichting van de openbare ruimte. Je bewaakt de voortang, budget, kwaliteit en de informatievoorziening van de projecten. Daarnaast zien de werkzaamheden er als volgt uit:   
 

 • Je bent integraal verantwoordelijk voor het goed functioneren van een projectteam en zorgt voor de samenhang en afstemming tussen de verschillende deelprojecten.

 • Je bent verantwoordelijk voor de inhoud, het proces en het eindresultaat van het project binnen de kaders van de opdracht.

 • Je draagt zorg voor de afstemming van en keuzes tussen factoren tijd, geld, kwaliteit en communicatie.

 • Je onderhoudt contact met de opdrachtgever.

 • Je coördineert inhoudelijke werkzaamheden ook die elders worden geïnitieerd en uitgevoerd.

 • Je onderhoudt relaties met en tussen de afdelingen van de bijdragende organisatieonderdelen.

WAT VRAGEN WIJ?
Je bent een communicatief vaardig persoon. Je schakelt makkelijk tussen verschillende gesprekspartners, zoals bestuurders, management en inwoners. Je hebt aantoonbaar gevoel voor politiek bestuurlijke verhoudingen. Je zoekt actief de verbinding met andere organisatieonderdelen en bent benaderbaar. Tot slot breng je ook kennis van de fysieke leefomgeving mee.

WAT BRENG JE MEE?

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in de richting van Bouwkunde en/of Bedrijfskunde.

 • Je hebt minimaal 7 jaar recente werkervaring opgedaan als projectleider/-ontwikkelaar in ruimtelijke projecten, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie en/of woningcorporatie.

 • Aantoonbare ervaring met project-, proces en programmamanagement.

 • Je hebt ervaring met complexe samenwerkingen in gebiedsontwikkelingen.

Eisen

 • Akkoord procedure en inhuurvoorwaarden (o.a. all-in tariefstelling wat betreft reiskosten woonwerk)

 • U gaat akkoord met de algemene inkoopvoorwaarden van de gemeente Hardenberg (op te vragen op talentenregio@staffingms.com) en u zorgt bij start van de opdracht voor een VOG (kosten zijn voor opdrachtnemer).

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting Bouwkunde en/of Bedrijfskunde.

 • Minimaal 7 jaar recente werkervaring opgedaan in de afgelopen 10 jaar als projectleider/- ontwikkelaar in ruimtelijke projecten, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie en/of woningcorporatie.

 • Kandidaat is per direct beschikbaar voor de gevraagde 20 uur per week.

 • Het betreft tijdelijke invulling van een reguliere functie bij de gemeente. De opdracht leent zich daarom niet voor invulling op zzp-basis. Eventueel geïnteresseerde zzp'ers kunnen zich op detacheringsbasis ( = met loonuitbetaling) laten aanbieden door een bureau. Doorleenconstructies zijn nadrukkelijk niet toegestaan.

Wensen

 • Ruime werkervaring opgedaan als projectleider/-ontwikkelaar in ruimtelijke projecten, bij voorkeur bij een gemeentelijke organisatie en/of woningcorporatie.

 • Op CV aantoonbare ervaring met project-, proces en/of programmamanagement.

 • Op CV aantoonbare ervaring met complexe samenwerkingen in gebiedsontwikkelingen.

 • Competenties: Zie PDF.

Meer informatie
Voor meer informatie omtrent de inschrijfprocedure en verdere afhandeling, bekijk de Hoe werkt het pagina. Heb je een vraag? Neem direct contact op met Hibo Abdi via hibo.abdi@kbenp.nl of via 06 433 634 42

Tot uiterlijk 1 werkdag voor de sluitingsdatum is het mogelijk om te reageren op deze inhuuropdracht.

Documenten:

Vind jouw volgende opdracht

Kies een interessante opdracht uit en klik op inschrijven. Daarna zal een van onze adviseurs binnen 48 uur contact met je opnemen. Na telefonisch contact, beoordeelt onze adviseur jouw CV en geeft terugkoppeling of deze goed aansluit bij de inhuuropdracht (eisen en wensen) en ambitie van de opdrachtgever.

Kies een opdracht
Twijfel je of deze inhuuropdracht bij jou past?
Neem contact op met een van onze opdracht adviseurs.
Opdracht Adviseur
Jan de Vries
opdracht adviseur
ma - vr tussen 9.00 & 17.00 uur

Ben jij de Projectleider gebiedsontwikkeling die deze organisatie zoekt?

Oeps! Deze inhuuropdracht is verlopen
Bekijk actieve inhuuropdrachten door op de knop hieronder te klikken of ga door naar de verlopen inhuuropdracht. Het is mogelijk om de verlopen inhuuropdracht te bekijken, maar het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.